facebook google plus

Varebilutleie Oslo, Akershus, Bærum

De færreste av oss trenger varebil i hverdagen, dermed har varebilutleie blitt stadig mer populært. Sunndal bilutleie er stolte over å tilby stort utvalg av varebiler til alle anledninger rett utenfor Oslo. Våre varebiler kommer nesten utelukkende fra kvalitetsselskapet VW, men du finner også den klassiske Mercedes Geländewagen i Sundal Bilutleie sin vognpark. Her kan du med andre ord sikre deg kvalitet til en konkurransedyktig og rimelig pris.

Hvordan kan jeg leie varebil?

Det å leie varebil hos Sunndal bilutleie er veldig enkelt og tar kun et par minutter!

  1. Velg varebil som passer dine behov
  2. Velg dato og klokkeslett for henting og avlevering
  3. Hent bilen

Type av varebiler / hvilken varebil skal jeg velge?

Hos oss kan du velge mellom mange ulike typer varebiler til alle anledninger. VW Caddy er en liten og smidig varebil elsket av snekkere og elektrikere for lavt forbruk, god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. VW Transporter T5 er også et populært valg blant våre kunder som krever litt mer. Transporter kan lastes med inntil 1,3 tonn, som tilsvarer 9,3m3 eller plass til 3 europaller. VW Crafter har blitt det opplagte valget for kunder som er på utkikk etter flyttebil. Crafter varebil passer ypperlig til å flytte fra 3/4 roms leilighet eller mindre hus takket vare lastevolum på hele 16,1 m3!

Varebil med tilhenger

Mulighet for å kunne bruke tilhenger er viktig, derfor har de fleste av våre varebiler modeller med tilhengerfeste. Alle biler har ulike slepekapasitet og det er viktig å ikke overstige den maksimale kapasiteten da det kan forårsake ulykke eller skade på kjøretøyet. Det er også mange som bryter loven uten å vite det når de kjører med tilhenger. Hvis du har førerkort klasse B, kan du bruke tilhenger med tillatt totalvekt på maksimalt 750 kilo. Er bilens totalvekt 3.500 kilo, kan totalvekt av bil og tilhenger være maks 4.250 kilo. Har du derimot førerkort klasse BE, kan du trekke tilhenger med tillatt totalvekt over 750 kilo, hvis summen av hengerens totalvekt og bilens totalvekt ikke overstiger 4.250 kilo.
Du må gjerne kontakte oss om du er usikker på hvilken varebil du trenger for å trekke din tilhenger.

Hvordan leie billig varebil

Om du vil leie billig varebil i Oslo, er Sunndal bilutleie godt valg, grunnet stort utvalg av kvalitetsbiler fra VW og gunstige priser. Vi tilbyr billige varebiler fra kun 166,- per dag eller 5000,- per måned for VW Caddy. Du kan leie VW Transporter fra kun 263,- per dag eller 7250,- per måned.

Hvor holder vi til?

Sunndal bilutleie avd. Oslo holder til i Stubberudveien 4, 0668 Oslo, som er kun 15 minutter fra Oslo sentrum retning øst mot Alnabru. Nærmeste busstopp for å komme frem er Alfaset, men du kan også ta T-banen til Trosterud, eller toget til Alna, om du ikke har noe mot en litt lengre fottur. Det betyr at du har tilgang på et stort utvalg av billige leiebiler i sentral beliggenhet.

Hva skal jeg gjøre for å leie varebil?

For å leie varebil fra oss trenger du kun førerkort klasse B, samt bankkort eller Vipps for å kunne gjøre opp for deg.