facebook google plus

Tlf: 9700 2222

Varebilutleie Oslo

Personbiler
Varebiler
Pickup
Minibuser

Sundal Bilutleie er gode på leie ut billige varebiler i Oslo med høy kvalitet. Så å si helle vognparken til Sundal Bilutleie kommer fra kvalitetsselskapet Folkevogn, med unntak for den beste terrengbilen som fortsatt er den klassiske Mercedes Geländewagen også registrert som varebil. Du finner oss like utenfor Oslo Sentrum, ved Alna Stasjon og E6, så det er lett å komme seg hit, både med buss og T-bane, for å leie varebil i Oslo.

Best og billigst varebil utleie i Oslo

Når det er sagt finner du også mange billige alternativer om du trenger å leie varebil i Oslo til større eller mindre formål. Om du skal frakte noe rundt omkring i Oslo og omegn. Vognparken for varebil utleie er stor og variert, og du finner alt fra den spenstige lille VW Caddy varebil, en god kassebil, til VW Transporter T5 varebil som gjør selv de større flyttelassene til en enkel affære. T5 transporteren finner du også som T5 DOKA, det vil si, som en liten lastebil med lasteplan, og rikelig med plass for å frakte verktøy, frakte byggematerialer, eller andre store gjenstander.

Varebil i Oslo med hengerfeste

Om du trenger en leiebil med hengefeste kan Sundal Bilutleie i fremste rekke anbefale forskjellige modeller av VW Caddy, Trasporter eller Oslo størstte varebil med Bførerkort  Crafter. Ikke alle modeller kommer med avtagbart hengerfeste, men du vil alltid finne en varebil som har hengerfeste, som du kan leie. Leieprisen for en uke er kr 2 700 og månedsleien er kr 4 500 inkl. mva.

Om du trenger en større bil, for å kunne frakte mer med det samme, kan du også leie den store VW Transporter T5 Doka. I tillegg til et stort lasteplan, og plass til 5 eller 6 folk i kabinen, har de fleste modellene av denne leiebilen også et hengerfeste. Leieprisen for en uke er på kr 3 900, mens månedsleie koster kr 7 990.

Leie billig varebil i Oslo

Sundal Bilutleie tilbyr to forskjellige varebiler / kassebiler som er enkle å kjøre, og som tilbyr et stort bagasjerom, med plass til mye last. Den minste kassebilen er den velkjente VW Caddy i forskjellige modeller. Du kan leie både VW Caddy i vanlig format med forhjulsdrift og VW Caddy med firhjulstrekk for litt tøffere kjøreforhold. De fleste VW Caddy har også hengefeste, men ikke alle kassebilene som leies ut hos Sundal Bilutleie har hengerfeste. Den enkleste utføringen av VW Caddy er den billigste kassebilen som er til leie. Her betaler du kun kr 2 700 per uke, eller kr 4 500 per måned. Om du derimot leier VW Caddy 4X4 må du ut med rimelige kr 3 000 per uke eller kr 5 990 per måned.

Om du trenger å leie en varebil / kassebil med litt mer lasterom er VW Touran Varebil FL det opplagte valget. Også denne er såpass liten at den kan kjøres som en personbil, men du har plass til mer i bakrommet. Leieprisen for denne kassebilen er kr 3 000 per uke eller kr 6 000 per måned.

Leie billig varebil i Oslo

Om du skulle trenge en stor billig varebil i Oslo kan Sundal Bilutleie også hjelpe deg med dette. Du finner VW Transporter T5 som den største modellen i vår varebil – utleie. Her har du et gedigent lasterom med plass til det meste.

Denne varebilen er ikke den billigste varebilen i utvalget til Sundal Bilutleie, men den gir deg massevis av lasterom til en ukespris på kr 3 900. Bilen er litt under 5 meter lang, og mesteparten av dette er varerom. Om du skal frakte byggematerialer, eller om du skal flytte er denne et godt valg. Om du til vanlig kun kjører personbil så kan det ta en liten stund før du blir vant til lengden på lengde på varebilen, men med litt øvelse skal det ikke være noe problem for vanlige sjåfører.

Leie liten lastebil i Oslo | VW T5 Doka eller VW T4 Doka

VW T5 Doka er et universelt nyttekjøretøy og overbeviser med sin daglige innsats. Varebilene som leies ut av Sundal Bilutleie kommer med 5 eller 6 seter, og har et lasteplan på 216 cm x 194 cm. Den lille lastebilen brukes vanligvis til hagearbeider, lanskapsbygging, eller den frakter medarbeiderne til byggeplassen. Den egner seg også godt til å frakte byggematerialer sammen med folkene som skal bruke dem. Denne varebilen med lasteplan kan også brukes til å frakte tungt maskineri, med maksimal kapasitet for nyttelast på 860 kg og en samlet vekt på 2 800 kg. Denne lille leie-lastebilen egner seg også godt for langtidsleie av håndverkere. Elektrikere, malere, snekre og vindusvaskere bruker daglig denne billige leiebilen for å gjennomføre sitt arbeid.

Hvor stor flyttebil kan kjøres med vanlig førerkort klasse B?

Det vanlige førerkortet for personbiler lar deg kjøre en varebil som veier mindre enn 3,5 tonn. Dermed kan du leie en ganske stor leie flyttebil med et vanlig førerkort registrert som varebil. Den største flyttebilen som du kan leie hos Sunndal Bilutleie i Oslo med ditt vanlige førerkort er en VW Crafter varebil med et lasterom på 14 m3.

Det er viktig at du husker at det er den totale vekten på bilen, med vognfører, eventuelle passasjerer, så vel som opplasting og drivstoff, som utgjør den totale vekten på bilen. Om du skal frakte tunge gjenstander kan det derfor være like greit å velge en noe mindre bil. Om du derimot skal ha et vanlig flyttelass, så er den store leiebilen helt på sin plass. Som regel vil du finne nok av luft mellom møblene og sekkene med tøy.

 

Alt av varebilutleie i Oslo finnes i Sunndal Bilutleie AS