Pris

Klikk her for å sjekke pris

Personbiler
Varebiler
Pickup
Minibuser

Hva vi kan tilby deg som kunde

Sunndal bilutleie har et stort utvalg av forskjellige biler uansett om du skal reise på hytta eller gruppetur med kompis gjengen. Skal du flytte er vi det klare valget for leie av flyttebil. Vi har stort utvalg av alle typer biler som personbiler, varebiler, pickuper eller minibusser. Vi lister opp prisene per døgn. Det er andre priser for ukesbasis og månedsbasis. Ring oss for pris.

Våre personbiler:

VW UP!: Dette er bilen som overrasket alle. Denne bilen ble kåret til topps av Broom. Perfekt bil for deg som skal ut på bykjøring eller korte turer. Denne bilen tar helt utrolig liten plass og bruker lite bensin. Bilen koster 550,- per døgn å leie.

VW Golf: De aller fleste nordmenn har gjenskap til Golf. Perfekt for både korte og lange bilturer. For 590,- per døgn har du råd til en god bil når du skal besøke svigers på landet.

VW Golf mk7: Norges mest solgte bil modell i ny utgave. Perfekt for alle typer turer. 690,- per døgn.

VW Passat: Dette er en bil som mange nordmenn har som sin favoritt familie bil. Drift sikker VW som passer perfekt til alle typer kjøreturer. Bilen har høy ytelses som gjør at kjøregleden blir stor. 690,- per døgn.

VW Touran FL Personbil: Kanskje den beste familien bilen? Bilen har 5+2 seter noe som gjør at alle for plass. Passer perfekt til lange og korte turer. 800,- per døgn.

VW Golf mk7 stasjonsvogn: Denne bilen imponerer stort i kjøreglede og plass. 605 liters bagasjerom som er større en hos en Audi A6. 699,- per døgn for kanskje den beste VW modellen noen gang.

VW Tiguan 4X4: Bilen du trenger om du ønsker å komme deg frem i litt mer tøft terreng. Ta med

Våre varebiler:

VW CADDY: Er du snekker, elektriker eller vinduspusser er dette den perfekte bilen for deg. Du kan også leie den om du ønsker å flytte små ting. 500,- per døgn. Du får den også i 4X4

VW Touran Varebil FL: For 600,- per døgn kan du leie en romslig liten varebil som passer perfekt til korte å lengre turer. Passer også utmerket for deg som trenger å frakte små ting.

Caddy Maxi: Ny og større håndverker bil. Passer perfekt for deg som ønsker en romslig varebil til korte og lengre turer. 700,- per døgn

VW Transporter: Vi har flere forskjellige typer transportere som du kan leie. Disse passer perfekt for deg som ønsker å frakte litt større ting, er elektriker snekker eller maler. Kjører små og lengre turer. Du kan også få disse i 4X4. Prisene starter fra 790,- per døgn.

Crafter: Den perfekte flyttebilen. Skal du flytte lang passer denne bilen perfekt til deg da du kan få plass til utrolig masse i denne bilen. Det er også sitteplass til 3 personer foran i bilen. Det beste av alt er at du kan leie den på førerkort klasse B. Den koster fra 1200,- i døgnet.

Mercedes G-Klasse – Geländewagen: 37 år siden de lanserte sin første versjon. Den har ikke forandret seg mye. Den er fortsatt brutal. Ønsker du å leie en koster det 1500,- per døgn.

Pickup:

Transporter DOKA T4: Enten du er elektriker, maler eller snekker så vil denne passe perfekt til deg. Du har mer en god nok plass til å ta med deg det du måtte ønske. Bilen koster 590,- per døgn.

Transporter T5 DOKA: Litt større variant av T4, passer utmerket til deg som trenger å frakte med deg mye materiell. Koster 850,- per døgn.

VW Amorok 4X4: Romslig varebil for deg som ønsker å komme deg fort frem. Denne typen bil er også en favoritt for de som driver i anleggs bransjen. 990,- per døgn.

Minibusser:

VW Touran FL Personbil: Med denne bilen har du plass til alle. Bilen har 5+2 seter noe som gjør at alle for plass. Passer perfekt til lange og korte turer. 800,- per døgn.

VW Caravelle 9 seter: Med denne bilen har du plass til svigermor og hele familien. Skal du på tur med venninne gjengen eller på jobb tur. Da passer denne bilen perfekt for dere. 1200,- per døgn.

Caravelle T5 FL FLUX: Denne bilen er så mye mer, den er ikke som alle andre biler med 9 seter. Bilen må nesten prøves. Skal dere på guttetur og samtidig ha litt kraft? Da er denne bilen perfekt. Bilen koster 1500,- i døgnet.

Det beste er å ringe og bestille bil god tid i forveien da enkelte modeller fort kan bli leid ut. Vi har over 100 biler på lager. Det som kjennetegner oss er at vi er billigere en våre konkurrenter vi har brukte biler. Ikke helt nye biler. Dette kjenner du igjen som kunde på prisen.