facebook google plus

God avtale for månedsleie av bil

Personbiler
Varebiler
Pickup
Minibuser

Sunndal Bilutleie har gjort seg kjent for lavpris bilutleie helt siden oppstarten in 2002, og vi fortsetter med å gi gode avtaler til våre kunder. Om du trenger å leie en bil for en lengre periode, så vil det raskt lønne seg å leie bilen for en hel måned. Om du trenger den for enda lengre tid, er det mulig å leie bil hos Sunndal Bilutleie for hele tre år.

Som regel koster en leiebil, leid adskilt over to en-ukers perioder, det samme som om du har leiebilen en hel måned. Det samme gjelder om du bare leier bilen for 2 dager av gangen, om du gjør dette mer enn tre ganger i løpet av en måned, er det billigere å leie bilen en hel måned.

Om du altså trenger leiebiler flere ganger i løpet av en lengre periode, så kan det være praktisk, både for deg og for oss, om du beholder bilen over lengre tid. Samtidig sparer du penger, og vi sparer oss arbeidet med å bearbeide en ny utleieavtale hver gang du trenger en bil. Derfor er det billigere for deg å leie bil over lengre tid.

Lease bil i 3 måneder.

Forretning eller fornøyelse?

Hos Sunndal Bilutleie kan du leie både arbeidsbiler og fritidsbiler for en hel måned. Vi tilbyr de fleste av våre modeller for langtidsleie, så du vil finne noe som passer, om du skal kjøre flyttelass eller transportere arbeidsmaterialer, eller om du skal ta en bilferie, både i Norge så vel som i utlandet, eller om du bare trenger en erstatningsbil for vanlige gjøremål over en lengre periode.

Billing månedsleie

Av personbil

Den billigste leiebilen for månedsleie er selvfølgelig en liten personbil. Hos oss dekkes denne kategorien av kvalitetsbilen VW UP!. Om du trenger enkel transport i en måned betaler du kun kr 5 000 for å leie denne personbilen. VW Golf er heller ikke mye dyrere.

Om du skal på utflukt med familien, opp på fjellet eller ut på landet, eller kanskje på bilferie i Danmark, og handletur i Sverige, kan det derimot være lurere å velge en leiebil med mer bagasjeplass, og kanskje plass til flere folk. I utvalget til Sunndal Bilutleie finner du både VW Passat, den nye store VW Touran FL personbilen, som egner seg bra for utflukter, med opptil 7 seter.

I den øvre prisklassen for månedsleie av bil finner du også månedsleie av terrengbilen VW Tiguan 4X4, så vel som den nye VW Passat B8. I en prisklasse over disse to, finner vi også muligheten for langtidsleie av den sivile utgaven av Mercedes Geländewagen, Geländewagen G 350 CDI,

Av varebil

Sunndal Bilutleie tilbyr også månedsleie av varebil. Månedsleie av varebiler egner seg godt for den som daglig frakter varer eller materialer, eller for håndverkere eller håndverkerselskaper.

Sunndal Bilutleie samarbeider med flere selskaper som har en sikker vognpark som man kan stole på, takket være gode avtaler for månedsleie fra Sunndal Bilutleie. I utvalget for månedsleie av varebil finner du både store varebiler, med opptil 14 m3 lasterom, den mellomstore modellen av VW Crafter, så vel som den nette modellen VW Caddy, i vanlig personbilstørrelse.

Av pickup

Du finner også biler med lasteplan hos Sunndal Bilutleie. Du kan også velge å leie disse over lengre tid. De større bilene med lasteplan er Transporteren VW T5 DOKA, så vel som Transporter DOKA T4. Om du skal ha en vaskekte pickup faller valget for månedsleie av bil likevel på VW Amarok 4X4. Bilen egner seg godt for jaktturer og utflukter over grusveier og skogveier.

Av minibuss

Sunndal bilutleie tilbyr også månedsleie av minibuss. Her finner du den flotte ni-seteren VW Caravelle, som egner seg bra når flere skal på tur sammen. Det er nok av plass til både folk og bagasje. Om dere skal på skitur på høyfjellet, eller om du vil vise frem Oslo til grupper med besøkende er Caravellen et godt alternativ. Det samme gjelder for om du skal på bilferie med barna. Bilen er stor nok for å tilby lett lagring av bagasje, så vel som rask tilgang, og nok av plass til passasjerene, noe som blir spesielt viktig når barn skal ut på lengre turer.

Vil du være oppdatert?
Vi garenterer at vi ikke sender spam