Leiebil Gardermoen Internasjonale Flyplass

mercedes g-klasse på flyplassen Gardermoen OsloSunndal har drevet med bilutleie siden 2002 og tilbyr leiebiler i Oslo og Gardermoen. Vi har samarbeidsavtaler med store aktører som Skanska, Caverion, Energomonaj (som utfører oppdrag for HYDRO), Veidekke og Hent. Vi tilbyr leiebiler for korte og lange perioder, alt fra en dag til 6 måneder eller lengre. Med driftssikre Volkswagen modeller vi har til utvalg vil du finne leiebil som passer dine behov.

Innholdsfortegnelse

Bil på Gardermoen flyplass

Vi tilbyr utleie av personbiler, varebiler og minibusser til svært konkurransedyktige priser med mulighet for henting av bil på Gardermoen flyplass for kun 990,- ink. MVA i tillegg til leie prisen. Vi har enkle løsninger for bestilling og oppgjør, samt beste priser på langtids bilutleie. Gardermoen har aldri hatt bedre priser på bilutleie og varebilutleie!

Om du trenger en leiebil med hengefeste kan Sundal Bilutleie tilby flere modeller, blant annet VW Golf, VW Caddy, VW Passat. Om du trenger en større bil, for å kunne frakte mer med det samme, kan du også leie den store VW Transporter T5 Doka. I tillegg til et stort lasteplan, har de fleste modellene av denne leiebilen også et hengerfeste.

Bilutleie Gardermoen – Pris

Vi tilbyr personbiler fra VW Up som er en liten og praktisk bybil, med lavt drivstoff forbruk fra kun 166kr / dag. VW Passat stasjonsvogn som passer ypperlig til familie tur eller om du har behov for mer bagasje plass fra kun 232kr / dag. Til VW Tiguan 4×4 som tar deg trygt opp fjells og annet røff føre, med mye plass og tilhenger feste fra kun 260kr / dag.

Våre leiepriser inkluderer alle ekstra kostnader som inspeksjoner, avgifter og forsikring osv. Det vil si at skulle det oppstått en ulykke, vil ikke leietaker måtte betale en krone ekstra. Ja, ikke engang en krone! Enten en kort tur, utforske Norge på ferie, flytte, eller transportbehov, vi har en bil for deg!

Vi er forpliktet til å hjelpe deg, ja deg, til å leie den beste bilen for dine behov. Se hva våre kunder sier om oss: Jacky Li sier “Takk for leien, bilen fungerte som det skulle.” En annen kunde sier “Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Sunndal Bilutleie AS.” Hans sier “Veldig hjelpsom, gode priser og gode biler.”

Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, kun 30 minutters kjøretur fra Gardermoen.

Leiebil levert på Oslo lufthavn – Gardermoen

mercedes G-Klass på Gardermoen OsloFør du kommer til flyplassen er det lurt å bestille en leiebil på forhånd. Den aller største av utleie biler på flyplassen er uten tvil Rent a wreck gardermoen og Avis Gardermoen. Begge disse er det folk flest kjenner til og tenker på når de skal leie en bil. Siden disse bedriftene lever av firmanavnet sitt kan de også legge på prisen deretter når de skal leie ut biler. I de siste årene har det kommet andre utfordrere i bransjen som Hertz gardermoen og Budget Gardermoen. Hertz er nok den tilbyderen som folk flest kjenner til. Det finnes også små utfordre i markedet som matcher de dyreste på pris og kundeservice. Sunndal bilutleie leier ut biler i hele Oslo regionen og satser i hovedsak på Volkswagen siden det i hovedsak er Norges mest pålitelige bil merke over mange år.

Det kan lønne seg å bestille en leiebil hos Sunndal bilutleie om du trenger leiebil på flyplassen. Vi står klare med bilen din når du ankommer, så kjører vi sammen til vårt kontor for å signere avtale. Ikke nok med at du får leie en flott Volkswagen bil men du får også en mye bedre og personlig kundeservice. Du trenger heller ikke stresse med å levere tilbake igjen bilen. Du kan leie bilen akkurat den tiden du trenger. Det er dette som er ekte personlig kundeservice.

Er dette dyrere en andre plasser?

Nei, tvert imot, i de fleste tilfeller er Sunndal bilutleie billigere blant annet Rent a wreck gardermoen og Hertz gardermoen. Begge nevnte har kontorer på flyplassen noen som er en stor kostnad for disse bedriftene. Utgiftene de har til leie av kontorer på flyplassen må de hente inn en plass. Dette er det kundene som må betale for.

Kan jeg levere bilen på Gardermoen ?

Bilen fra Sunndal kan bli levert på flyplassen for et lite tillegg på 850 kroner. Fortell oss hvor du har parkert bilen og vi kommer å henter den for deg.

Bilutleie Gardermoen

Vår bilutleie har også bedrifts avtaler for deg som ofte reiser til og fra Gardermoen.

Jeg vil ha automat da jeg ikke liker manuell gir

Ikke noe problem, dette velger du enkelt i bestillingen at du ønsker at bilen skal levers med automat. Her vil da et typisk valg være VW Passat eller Touran personbil.

Hvordan type biler kan jeg leie?

De mest populære bilene som leies ut er vanlige personbiler. Her finnes de i forskjellige størrelser fra en liten VW UP til en mye større VW Tiguan eller kanskje du ønsker en Golf eller Passat? Valget er ditt. Er dere en stor venne gjeng eller hele familien på tur, ikke noe problem. Da kan du leie en 9 seter minibuss så alle for plass i bilen. Da slipper dere også eventuelt og leie flere biler. Skal dere til fjells kan dere leie en 4X4 Amaraok som tar seg frem akkurat hvor det måte være. Selv om Sunndal er en liten tilbyder i forhold til Avis Gardermoen og Budget Gardermoen har de alle bilene som passer for ditt behov uansett hvor du måtte ønske å kjøre.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vår bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å øre fra deg!

God Tur!