facebook google plus

Langtidsleie bil

Langtidsleie bil er et fleksibelt alternativ til leasing eller kjøp av bil.

Trenger du bil fra en måned til 3 år? Da kan langtidsleie være et strålende alternativ til leasing eller kjøp av bil! Du bestemmer selv hvilken bil du trenger og hvor lenge du ønsker å leie. Vi har stort utvalg av biler til de fleste formål.

Vi har små by biler du kan bruke for å pendle til og fra jobb, stasjonsvogn som passer utmerket til en hel familie i hverdagen og SUV som har både plass og komfort,samtpasser perfekt til tøff føre og fjellturer.

Vårt stort utvalg av varebiler kan du bruke som arbeidsbilom du er snekker, rørlegger eller bare trenger mye plass i hverdagen, du kan til og med sette på egen logo og annet reklame på bilene våre!

Planlegger du en familie eller gruppe tur i sommer? Da er minibuss godt valg, hele gruppen kan reise sammen med plass til 9 personer og bagasje, du kan også koble til tilhenger slik at større bagasje er lett tilgjengelig hele tiden.

Ta gjerne kontakt med oss på 9700 2222. Vårt kontor ligger i utkanten av Oslo.

Ofte stilte spørsmål

Sunndal Bilutleie er fleksibelt, forutsigbart og enkelt. De eneste kostnadene som tilkommer leiekostnaden ved langtidsleie bil er drivstoff, bompasseringer og eventuelle skader eller bøter.

Vår billigste bil per dag koster NOK500,- per måned den samme bilen koster 5000,- NOK

Trygt & enkelt langtidsleie bil.

En bruktbil du kan stole på. Garantert

Vil du være oppdatert?
Vi garenterer at vi ikke sender spam