Tilbud

Uansett hvilken type bil du trenger har Sunndal bilutleie det, med markeds beste og laveste priser er Sunndal bilutleie første valget til mange bedrifter og privatpersoner. Hos Sunndal leier du bilen du ønsker til avtalt tid. Grunnen til at så mange velger Sunndal er bedre priser en konkurrentene, bedre vilkår og kundeservice. Vi har over 100 biler, men det kan være greit å være tidlige ute.

  1. Til privat personer | Til bedrifter
  2. Langtidsleie / Månedsleie bil | Leiebil Gardermoen Internasjonale Flyplass

De billigste bilene vi har akkurat nå er:

VW Transporter T4: Pålitelig arbeidshest ifra VW passer perfekt for deg som skal frakte større ting eller har en jobb som krever at du har stor plass til å frakte alt du måtte trenge. Prisen er kun 690,-

VW Transporter T5: Store broren til T4, passer perfekt til deg som skal flytte, frakte større ting eller krever litt mer plass en du får med en T5. Prisen er 790,-

VW Transporter DOKKA T4: Denne bilen passer for deg som jobber som maler, snekker eller lignende som trenger å ta med deg store materialer. Den har også et plan bak. Prisen for denne type bil er 690,-

VW CADDY: Bilen passer perfekt til deg som har en jobb hvor du trenger å frakte med deg verktøy og annet som ellers ikke ville passet i en person bil. Når prisen er på kun 490,- per døgn er dette en bil som passer deg perfekt.

VW CADDY 4X4: Samme type bilen som en «vanlig caddy» bare at denne har firehjulstrekker. Du kommer deg enklere frem i alle typer terreng. 590,- per dag.

VW TOURAN VAREBIL: Som navnet tilsier er dette en varebil, kjekk til å frakte varer. 590,- per døgn.

VW TOURAN 5/7 PERSON: VW sin kanskje mest pålitelige familiebil? Hele familien på en liten tur? Ikke noe problem med denne bilen. For 690,- døgnet kan du fint ta med hele familien på en lang helg.

VW CARAVELLE T4: Skal du på tur med hele familien, da trenger du litt større plass. Med denne bilen så vil ikke engang svigermor og svigerfar klage på plassen. Prisen er 990,-

VW CARAVELLE T5: Denne bilen er litt større en T5 og passer så klart også perfekt til hele familien og litt til. 1200,- per døgn.

VW PASSAT B6: Dette er kanskje den bilen far i huset bestemmer når han vil leie en bil? Dette er uten tvil en av de tøffeste og kuleste VW modellene Sunndal har på lager. Denne koster 700,- per døgn.

VW TIGUAN: På hyttetur med familien? Denne bilen er utrolig romslig og fin. Passer godt til hele familien som skal på tur, eller til deg som liker en litt høyre bil. 800,- per døgn.

VW CRAFTER: Skal du flytte eller frakte noe stort, da kan du leie denne store bilen for 1100,- per døgn.

Sjekk priser

Jeg vet ikke hva jeg skal velge

Er du usikker på hvilken bil du trenger? Du er du velkommen til å ringe kundeservice på telefon: 9700 2222.