Tilbud

Uansett hvilken type bil du trenger har Sunndal bilutleie det, med markeds beste og laveste priser er Sunndal bilutleie første valget til mange bedrifter og privatpersoner. Hos Sunndal leier du bilen du ønsker til avtalt tid. Grunnen til at så mange velger Sunndal er bedre priser en konkurrentene, bedre vilkår og kundeservice. Vi har over 120 biler, men det kan være greit å være tidlige ute.

  1. Til privat personer | Til bedrifter
  2. Langtidsleie / Månedsleie bil | Leiebil Gardermoen Internasjonale Flyplass

Bilutleietilbud for privatpersoner og bedrifter

Har du behov for bil, men vil ikke kjøpe eller lease? Er du på ferie i Oslo og ønsker å leie en komfortabel bil til ferien? Eller kanskje trenger din bedrift en bil som fungerer under alle forhold, og som vil være perfekt tilpasset din virksomhet? Da passer det godt fordi vi har over 120 leiebilerslik at du enkelt kan velge den optimale løsningen for deg som privatkunde eller bedriftskunde. Er du usikker på hvilken bil er det beste alternativet for deg? Vi gir deg profesjonell rådgivning!

Sunndal Bilutleies tilbud er ikke bare et bredt spekter av pålitelige leiebiler for privatpersoner og bedrifter, men også de desidert laveste prisene på markedet. Sjekk vårt tilbud! Elegant VW Passat, familievennlig VW Tiguan, pålitelig VW Caddy 4×4, eller kanskje den perfekte varebilen VW Transporter T5 – dette er bare et lite utvalg fra vårt omfattende tilbud. Du vil raskt finne ut at vi har bilen du trenger!

Hva er unikt med vårt leiebiltilbud for privatpersoner og bedrifter i Oslo? Hos oss kan du være sikker på at du får den beste prisen, den beste kundeservicen og de beste leievilkårene. Du kan leie en bil når som helst og til hvilken som helst periode – en uke, en måned eller til og med flere år. I tillegg kan vi garantere ingen begrensning på kjørelengde – du trenger ikke å bekymre deg for hvor mye dine ansatte kjører i arbeidstiden. Du betaler ikke for kjørte kilometer!

Ved å leie bil hos Sunndal Bilutleie kan du være avslappet og få mer fritid, fordi vi tar vare på kjøretøyet, forsikrer det og betaler alle avgifter. Det eneste du trenger å gjøre er å betale faktura du får fra oss! Du behøver ikke å bekymre deg om noe!

Sjekk hvilke type biler har vi tilgjengelige for øyeblikket. Sjekk nærmere vårt bilutleietilbud for privatpersoner og bedrifter! Ta kontakt med oss og vilviraskt tilpasse kjøretøyet og leievilkårene til dine behov og forventninger.

De billigste bilene vi har akkurat nå er:

VW Caddy Maxi: Pålitelig arbeidshest ifra VW passer perfekt for deg som skal frakte mindre ting eller har en jobb som krever at du har godt plass til å frakte alt av verktøy eller mindre material. Prisen er kun 680,-

VW Transporter T5: Store broren til gamle T4, passer perfekt til deg som skal flytte, frakte større ting eller krever litt mer plass en du får med en T5 lang utgave. Prisen er 750,-

VW CADDY: Bilen passer perfekt til deg som har en jobb hvor du trenger å frakte med deg verktøy og annet som ellers ikke ville passet i en person bil. Når prisen er på kun 480,- per døgn er dette en bil som passer deg perfekt.

VW CADDY 4X4: Samme type bilen som en «vanlig caddy» bare at denne har firehjulstrekker. Du kommer deg enklere frem i alle typer terreng. 650,- per dag.

VW TOURAN VAREBIL: Som navnet tilsier er dette en varebil, kjekk til å frakte varer. 480,- per døgn.

VW TOURAN 5/7 PERSON: VW sin kanskje mest pålitelige familiebil? Hele familien på en liten tur? Ikke noe problem med denne bilen. For 690,- døgnet kan du fint ta med hele familien på en lang helg.

VW CARAVELLE T4: Skal du på tur med hele familien, da trenger du litt større plass. Med denne bilen så vil ikke engang svigermor og svigerfar klage på plassen. Prisen er 990,-

VW CARAVELLE T5: Denne bilen er litt større en T5 og passer så klart også perfekt til hele familien og litt til. 1200,- per døgn.

VW CARAVELLE T5 FL LUX 9-seter lang utgave: Denne bilen er litt større en T5 og passer så klart også perfekt til hele familien og litt til. 1600,- per døgn.

VW PASSAT B8: Dette er kanskje den bilen far i huset bestemmer når han vil leie en bil? Dette er uten tvil en av de tøffeste og kuleste VW modellene Sunndal har på lager. Denne koster 880,- per døgn.

VW TIGUAN: På hyttetur med familien? Denne bilen er utrolig romslig og fin. Passer godt til hele familien som skal på tur, eller til deg som liker en litt høyre bil. 800,- per døgn.

VW CRAFTER 14m3: Skal du flytte eller frakte noe stort, da kan du leie denne store bilen for 1200,- per døgn.

VW CRAFTER skap bil 19m3: Skal du flytte eller frakte noe stort, da kan du leie denne store bilen for 1800,- per døgn.

Sjekk priser

Jeg vet ikke hva jeg skal velge

Er du usikker på hvilken bil du trenger? Du er du velkommen til å ringe kundeservice på telefon: 9700 2222.