facebook google plus

Tlf: 9700 2222

Leiebil for en måned

Leiebil for en måned - bildDet er veldig populært blant våre kunder å leie bil for en lengre periode. (En måned eller lenger). Dette er delvis på grunn av de attraktive bilene som tilbys, med modeller fra Volkswagen, til fornuftige priser.

5 fordeler ved å leie en bil for en måned

Juster til terrenget

Hvis du går for en hel måned leie, vil en biltur til et annet land raskt være den perfekte feriedestinasjon. Den lange bilreisen kompenseres raskt av detaljerte utflukter på stedet, og du har muligheten til å utforske et land personlig. Det er ikke alltid ditt feriemål passer din private bil. Det kan være snakk om en tur igjennom ørkenen, eller arktiske omgivelser. Om du ikke ønsker å belaste din private bil med en slik tur, vil leie være perfekt.

Store mål, stor bagasje

Kanskje du planlegger en backpackingtur til å utforske så mye som mulig på vei til destinasjonen? Her, derimot, er ikke bare fleksibilitet er viktig, men også nok plass for transport av all nødvendig bagasje. Enten det er snakk om telt, klær eller campingutstyr.

En uguidet, autentisk reise

Når man ønsker å utforske et fremmed land, er det ikke alle som er tilhenger av å reise med en guidet gruppe. Å forlate hverdagen for en stund og virkelig fordype deg i et fremmed land-  Den beste måten å gjøre dette på, er å leie en bil for å utforske området helt privat. Stole på tips fra innfødte og ikke binde deg til faste mål.

Avsidesliggende steder, svært nært

Det man ikke finner på i store grupper, kan ikke være innenfor rekkevidde for en liten gruppe med en lokal guide. Det å ha lokale kontakter og fleksibilitet, åpner mange dører for oppholdet i din feriedestinasjon. Det å leie bil vil øke denne fleksibiliteten enda mer, og gi større grad av frihet.