Varebilutleie i Oslo

VW Caddy 3m3 varebil
 2
 775kg
 Diesel
 lavt forbruk
VW Caddy 3m3 varebil
Fra kr 266,-ved langtidsleie
Caddy Maxi 4m3
 2
 7
 Diesel
 lavt forbruk
Caddy Maxi 4m3
Fra kr 300,-ved langtidsleie
Transporter T6 6,7m3
 3
 10
 Diesel
Transporter T6 6,7m3
Fra kr 400,-ved langtidsleie
NyToyota Proace 6m3  Elektrisk el-varebil Automat
 2
 1000kg
 Elektrisk
Toyota Proace 6m3 Elektrisk el-varebil Automat
Fra kr 400,-ved langtidsleie
Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
 3-5-6 seter
 750
 Diesel
Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
Fra kr 400,-ved langtidsleie
Transporter 6,7m3 – T6 4×4 AUTOMAT
 2
 10
 Diesel
 4x4
Transporter 6,7m3 – T6 4×4 AUTOMAT
Fra kr 460,-ved langtidsleie
NyFord Ranger 3.2 Diesel 4×4 AUTOMAT
 2
 1057kg
 Diesel
 4x4
Ford Ranger 3.2 Diesel 4×4 AUTOMAT
Fra kr 460,-ved langtidsleie
Crafter 14m3 perfekt flyttebil

 2/3
 1181kg
 Diesel
Crafter 14m3 perfekt flyttebil
Fra kr 483,-ved langtidsleie
Crafter 19m3 Skapbil med løftelem

 3
 970kg
 diesel
Crafter 19m3 Skapbil med løftelem
Fra kr 616,-ved langtidsleie

leie varebil i oslo - volkswagen crafterDe færreste av oss trenger varebil i hverdagen, men varebilutleie er stadig mer populært. Sunndal bilutleie er stolte over å tilby et stort utvalg av varebiler til alle anledninger, rett utenfor Oslo. Våre varebiler kommer nesten utelukkende fra kvalitetsmerket VW, men du finner også den klassiske Mercedes Geländewagen i Sundal Bilutleie sin vognpark. Her kan du med andre ord sikre deg kvalitet til en konkurransedyktig og rimelig pris.

Innholdsfortegnelse

Leie flyttebil hos Sunndal Bilutleie enkelt og billig

Om du skulle trenge enflyttebil, såer det enkelt å leie denfra vår bilutleie. Vi holder til i Stubberudveien 4, like ved busstoppet Alfaset.

Det er alltid lurt å ringe oss på 970 02 222 for å sjekke om vi har ledige biler som passer til dine behov.

Stadig flere velger bort bilen. Dette har mange fordeler: som regel sparer man mye tid på å finne parkeringsplass eller på å stå fast i rushtrafikken. Kollektivtransport er bra for de fleste formål, men ikke når du skal flytte, frakte mange varer eller store materialer.

Hos Sunndal Bilutleie finner du varebiler i alle størrelser, og de største egner seg meget godt som flyttebiler. Med et vanlig førerkort med kl. B kan du kjøre en stor flyttebil, noe som er praktisk, og begrenser antall kjøreturer under flytteprosessen.

Leie varebil – våre varebiler

Hos oss kan du velge mellom mange ulike typervarebiler til alle anledninger. VW Caddy er en liten og smidig varebil foretrukket av snekkere og elektrikere for lavt drivstofforbruk, kvalitet, effektiv plassutnyttelse, og ikke minst for imponerende ytelse. VW Transporter T5 er også et populært valg blant våre kunder som krever litt mer. Transporter kan lastes med inntil 1,3 tonn, noe som tilsvarer 9,3m3 3 europaller. VW Crafter er det mest foretrukne blant kundene som er på utkikk etter flyttebil. Crafter varebil passer ypperlig til ditt flytteprosjekt takket vare lastevolum på hele 16,1 m3!

Leie flyttebil – lave priser

Type Flyttebil

Pris fra

VW CADDY Fra kr 166,-
VW Touran varebil FL Fra kr 200,-
VW Caddy 4×4 Fra kr 200-,
VW Caddy Maxi Fra kr 220-,
VW Transport T5 Minivan Fra kr 242-,
VW Transporter T5 FL Fra kr 263-,
VW Transporter T5 4×4 Fra kr 293-,
VW Crafter perfekt flyttebil Fra kr 400-,
Mercedes G-Klasse – Geländewagen Fra kr 500-,

Type Varebil

Pris per døgn – Billig

VW UP Bilen koster 550,- per døgn å leie
VW Golf 690,- per døgn
VW Golf mk7
VW Passat 690,- per døgn
VW Touran FL Personbil 699,- per døgn
VW Golf mk7 stasjonsvogn 800,- per døgn
VW Tiguan 4X4:
VW CADDY 500,- per døgn
VW Touran Varebil FL For 600,- per døgn
Caddy Maxi 700,- per døgn
VW Transporter Prisene starter fra 790,- per døgn
Crafter Pris fra 1200,- i døgnet
Mercedes G-Klasse – Geländewagen Pris 1500,- per døgn
Transporter DOKA T4 Bilen koster 590,- per døgn
Transporter T5 DOKA Koster 850,- per døgn
VW Amorok 4X4 990,- per døgn
VW Touran FL Personbil 800,- per døgn
VW Caravelle 9 seter 1200,- per døgn
Caravelle T5 FL FLUX Pris 1500,- i døgnet

Hvor stor flyttebil kan man kjøre på førerkort klasse B?

Med førerkort klasse B (personbil) kan man kjøre en varebil med tillatt totalvekt høyst 3500kg. Den største flyttebilen som du kan leie hos Sunndal Bilutleie med førerkort klasse B er VW Crafter med et lasterom på 14 m3.

Det er viktig å huske at det er den totale vekten på bilen: dvs. vognfører, eventuelle passasjerer, last og drivstoff, som utgjør den totale vekten på bilen. Derfor kan det være lurt å velge en mindre bil for frakt av enkelte tunge gjenstander, men for et helt flyttelass vil du absolutt nyttiggjøre deg av den største bilen.

varebilutleie volkswagen

Liten Flyttebil til Leie

Om du har et lite flyttelass holder det selvfølgelig å leie en liten flyttebil, som er også billigere. Vi kan tilby forskjellige varianter av VW Caddy.

Mellomstor Flyttebil til Leie

Om du trenger en litt større flyttebil er VW Caddy Maxi et godt valg, og har du behov for enda mer plass til flyttelasset så har vi VW Transporter T4 .

Stor Flyttebil Til Leie

Når man har bodd lenge på ett sted eller skal flytte med hele familien blir flyttelasset ofte litt større. VW Crafter fra Sunndal Bilutleie er den perfekte flyttebilen for deg som må få plass til mye inn i bilen.

Varebilutleie med tilhenger

Mulighet for tilhenger er viktig, derfor har de fleste av våre varebiler tilhengerfeste. Alle biler har ulike slepekapasitet og det er viktig å ikke overstige den maksimale vekten da det kan forårsake ulykke eller skade på kjøretøyet. Det er lett å bryte loven uten å vite det når man bruker tilhenger. Men førerkort klasse B kan man bruke tilhenger med tillatt totalvekt på maksimalt 750 kg. Er bilens totalvekt 3 500 kg, kan ikke totalvekten av bilen og tilhengeren overstige 4 250 kilo. Med førerkort klasse BE, kan man trekke tilhenger med tillatt totalvekt over 750 kg, hvis summen av tilhengerens totalvekt og bilens totalvekt ikke overstiger 4 250 kilo.
Du må gjerne kontakte oss om du er usikker på hvilken varebil kan du leie for å trekke din tilhenger.

Hvordan leie varebil?

Det er enkelt å leie varebil hos Sunndal Bilutleie og tar kun et par minutter!

  1. Velg varebil som passer dine behov
  2. Velg dato og klokkeslett for henting og avlevering
  3. Hent bilen

Kjøretips for flyttebil

Kjøretips for flyttebil - bild 1Med et riktig sikret flyttelass har du kommet et godt stykke på veien til ditt nye hjem. Men også du som sjåfør kan bidra til sikker transport:

Billing varebilutleie

Om du vil leie billig varebil i Oslo, er Sunndal Bilutleie et godt valg. Vi har et bredt utvalg av kvalitetsbiler fra VW samt gunstige priser. Vi tilbyr billige varebiler fra kun 166,- per dag eller 5000,- per måned fra VW Caddy. Du kan også leie VW Transporter fra kun 263,- per dag eller 7250,- per måned.

volkswagen - utleie varebilVår bilutleie tilbyr to forskjellige typer varebiler / kassebiler som er lettkjørt, og som har et stort bagasjerom med plass til mye last. Den minste kassebilen er den velkjente VW Caddy i forskjellige utgaver. Du kan leie både VW Caddy i en vanlig variant med forhjulsdrift og VW Caddy med firehjulstrekk for litt tøffere kjøreforhold. De fleste VW Caddy har også tilhengerfeste. Merk deg at ikke alle kassebilene fra vår varebilutleie har hengerfeste. Leie av denne varebilen koster kun kr 2 700 per uke, eller kr 4 500 per måned eller kr 3 000 per uke eller kr 5 990 per måned om du velger VW Caddy 4X4.

Hvilken varebil passer til mine behov?

Om du trenger en varebil / kassebil med litt mer lasterom er VW Touran Varebil FL det beste valget. Den er såpass liten at den kan kjøres som en personbil, men du har plass til mer i bagasjerommet. Leieprisen for denne kassebilen er kr 3 000 per uke eller kr 6 000 per måned.

Om du skulle trenge en stor billig varebil i Oslo kan vår bilutleie også hjelpe deg med dette. Du finner VW Transporter T5 som den største modellen i vår varebilutleie. Den har et gedigent lasterom med plass til det meste.

Denne varebilen gir deg et stort lasterom til en ukespris på kr 3 900. Bilen er litt under 5 meter lang, og varerommet utgjør mesteparten. Om du skal frakte byggematerialer, eller flytte er denne bilen perfekt for deg. Om du til vanlig kjører kun personbil så kan det ta en liten stund før du blir vant til lengden på varebilen, men med litt øvelse skal det ikke være noe problem.

Hvor holder vi til?

Sunndal bilutleie avd. Oslo holder til i Stubberudveien 4, 0668 Oslo (linken til Google Maps), som er kun 15 minutter fra Oslo sentrum i retning øst mot Alnabru. Nærmeste busstopp er Alfaset, men du kan også ta T-banen til Trosterud, eller tog til Alna, om du ikke har noe mot en litt lengre fottur. Det betyr at du har tilgang på et stort utvalg av billige leiebiler i nærheten av sentrum.

Det beste varebilutleiefirmaet i Oslo

Alle biler som er i daglig bruk, må være pålitelige. Hvis du tenker på å leie varebil i Oslo, bruk Sunndal Bilutleie! Et bredt utvalg av varebiler som kontrolleres regelmessig, vil gjøre din reise sikker, selv på de mest krevende norske veiene. Leie av varebil uten unødvendige formaliteter er en økonomisk og rask måte å nyte hver kilometer av en spennende reise med familie eller venner.

varebil hvitHos oss finner du også mange alternativer om du trenger å leie billig varebil i Oslo til større eller mindre prosjekter. Vognparken i vår varebilutleie er stor og variert, og du finner alt fra den spenstige lille VW Caddy som er en god kassebil, til VW Transporter T5, en varebil som lar deg enkelt frakte selv større flyttelass. Transporter T5 finnes også som T5 DOKA, en liten lastebil med lasteplan som gir deg mye plass for å frakte verktøy, byggematerialer, eller andre store gjenstander.

Sikring av flyttelass under transport

Dersom man ikke håndterer flyttelasset på en trygg måte, risikerer man skader både på møblene og setter andre i fare under lossing av flyttelasset. Vi forklarer i 5 enkle trinn hvordan sikre flyttelasset slik at den kommer frem uskadet og kan trygt losses fra bilen. Vi gir deg også tips for å unngå de vanligste feilene før og under transporten.

Sikring av last før transport: Trinn 1

For å forhindre riper på møblene, bør du fjerne nøklene og håndtak. Det kan også lønne seg å beskytte eller pakke inn møblene slik at de ikke sklir mot hverandre.

Flyttebil - bild

Pakking av flytteeskene: Trinn 2

Riktig plassering av flytteesker innebærer at esker med mest verdigfule eller knuselige gjenstander slik som speil, bilder, skapdører o.l. bør stables på gulvet først, og festes med belter. Deretter stabler man ekser med mindre «viktige» ting. For å tette hulrom mellom eskene og taket på transportbilen kan man bruke puter og tepper for å unngå at eskene dunker i taket.

Sikring av møbler under transport: Trinn 3

Gjenstander som bord, stoler og skap bør plasseres i midten av flyttebilen. Disse må også festes med belter eller tau, slik at de ikke dunker i, velter eller sklir mot hverandre for mye under transport.

Hvitevarer: Trinn 4

Vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og komfyr er alle store hvitevarer som krever god planlegging.

Planter: Trinn 5

Siden planter ikke trives i mørke rom med lavt oksygennivå over lengre tid, bør transporttiden være kortest mulig. Oppbevar disse i små esker, slik at de står tett og stødig for å unngå mye bevegelse under transporten, da de kan fort bli ødelagt.

Søk hjelp

Flyttearbeidet innebærer en god del lasting og lossing så av og til er det lurt å kontakte en profesjonell flytteservice. Dersom ingen venner eller familiemedlemmer er tilgjengelige for å hjelpe til med flyttingen, så er det ingen skam kontakte et profesjonelt flyttebyrå. Flyttebyråer opererer med ulike prisnivåer, så det er lurt å undersøke prisene i forkant for å ikke betale unødvendig mye for flyttehjelpen.

Enkel online bestilling av flyttebil

For å enkelt bestille en av våre flyttebiler bruk den integrerte bestillingstjenesten på våre nettsider. Du finner den ved siden av hver bilmodell på utleiesiden. Fyll ut hentedato, dato for tilbakelevering, ditt navn, din epostadresse og ditt telefonnummer.

Du kan finne svar på generelle spørsmål om leiebil fra oss i vår FAQ.

Det kan også kontakte oss via e-post: post@sunndalbilutleie.no for bestilling eller om du skulle lure på noe.

For å leie en av våre varebiler trenger du kun førerkort klasse B. Hos oss kan du betale med kort eller med Vipps.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon på 9700 2222.

Leie Personbil
Leie Minibuss
Leie Pickup
Leie Elektrisk bil

FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

 

Vektbegrensningen for førerkort klasse B er 3.500 kg. Målt i volum er den største bilen for klasse B hos oss  14m3 Crafter. Dette er en stor varebil som kan ta rundt 1150 kg nyttelast.

Generelt total vekt av bilen (Fører, passasjer, last, drivstoff etc.) kan ikke overstige 3500 kg. Om du overlaster bil og blir stoppet av Politi eller Statens Vegvesen kan du få bot på opptil 5000,- kr.

Du kan lese mer her på Statens Vegvesen webside også her: Hva har du lov å kjøre

 

Kjørt pent!

overlastet bil

overlastet bil

+Kan jeg betale med kontanter?

Dessverre vi tar kun kort eller VIPPS betaling. 

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 400,- flyplassgebyr

+Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?

Som bilutleier vil vi alltid hjelpe deg å velge riktig bil tilpasset dine behov og forventninger. Hvis du er i Oslo på forretningsreise eller har behov for en komfortabel bil for bykjøring, velg en bil som er økonomisk og kompakt. Disse bilene har vi tilgjengelige i flere forskjellige varianter, slik at du enkelt kan tilpasse kjøretøyets størrelse til dine behov. Du kan også velge ditt favorittmerke uten problem.

Reise i større grupper krever imidlertid en større bil, og derfor omfatter tilbudet vårt også minibusser som rommer mye bagasje. Dersom du har behov for å frakte større gjenstander, anbefaler vi praktiske pickuper. Til dette formålet kan du også leie en praktisk varebil. Uansett formål, finner vi alltid en bil tilpasset akkurat ditt behov. Du kan da være sikker på at du reiser trygt og komfortabelt på norske veier.

+Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?

Vi har både campervaner fra 400 til 660 NOK per dag og vaner beregner for å frakte varer fra ca. 200 til 500 NOK per dag. Prisen avhenger av størrelsen på kjøretøyet.

Hvordan finner du vårt bilutleiefirma?

Vårt bilutleiefirma har sentral beliggenhet. Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Du når oss også med buss mot Alfaset, T-banen til Trosterud, eller tog til Alna.

Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler til alle formål. Vårt bilutleiefirma er etgodt alternativ forbilutleie.
Sunndal Bilutleie AS,
Stubberudveien 4,
0668 Oslo
Man-Fre
07:30 - 16:00

Lørdag
09:00 - 14:00

Sunndal Bilutleie AS,
Ringeriksveien 158,
1339 Vøyenenga
Man-Fre
07:30 - 16:00

Sunndal Bilutleie AS,
Industrivegen 21,
2050 Jessheim
Etter avtale

Sunndal Bilutleie AS,
Oslo flyplass
Gardermoen

Etter avtale