Leie Flyttebil | Varebilutleie


leie varebil i oslo - volkswagen crafterDe færreste av oss trenger varebil i hverdagen, dermed har varebilutleie blitt stadig mer populært. Sunndal bilutleie er stolte over å tilby stort utvalg av varebiler til alle anledninger rett utenfor Oslo. Våre varebiler kommer nesten utelukkende fra kvalitetsselskapet VW, men du finner også den klassiske Mercedes Geländewagen i Sundal Bilutleie sin vognpark. Her kan du med andre ord sikre deg kvalitet til en konkurransedyktig og rimelig pris.

Innholdsfortegnelse

Leie flyttebil hos Sunndal Bilutleie enkelt og billig

Når du skulle trenge en flyttebil er det enkelt å få den fra vare bilutleie. Vi holder til i Stubberudveien 4, like ved busstoppet Alfaset.

Om du skulle være usikker på om vi har en bil ledig når du trenger den, så gjør du lurt i å ringe oss på telefonnummer 970 02 222.

Mange folk som bor i byen har valgt vekk det å eie en egen bil. Dette har mange fordeler, og som regel sparer man tiden som trengs for å lete etter parkeringsplass, så vel som det å stå fast i rushet, når man velger å bruke kollektivtrafikken. Den egner seg godt for det meste, men ikke for når du skal flytte, eller når du skal transportere mange varer eller store materialer.

Hos Sunndal Bilutleie finner du varebiler i alle størrelser, og de største egner seg fremragende som flyttebiler. Med et vanlig førerkort kan du leie en stor flyttebil, noe som er praktisk, og begrenser antallet turer du må ta for flyttesjauen er overstått.

Leie varebil – type av varebiler

Hos oss kan du velge mellom mange ulike typer varebiler til alle anledninger. VW Caddy er en liten og smidig varebil elsket av snekkere og elektrikere for lavt forbruk, god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. VW Transporter T5 er også et populært valg blant våre kunder som krever litt mer. Transporter kan lastes med inntil 1,3 tonn, som tilsvarer 9,3m3 eller plass til 3 europaller. VW Crafter har blitt det opplagte valget for kunder som er på utkikk etter flyttebil. Crafter varebil passer ypperlig til å flytte fra 3/4 roms leilighet eller mindre hus takket vare lastevolum på hele 16,1 m3!

Leie Flyttebil – Billig Pris

Type Flyttebil

Pris fra

VW CADDYFra kr 166,-
VW Touran varebil FLFra kr 200,-
VW Caddy 4×4Fra kr 200-,
VW Caddy MaxiFra kr 220-,
VW Transport T5 MinivanFra kr 242-,
VW Transporter T5 FLFra kr 263-,
VW Transporter T5 4×4Fra kr 293-,
VW Crafter perfekt flyttebilFra kr 400-,
Mercedes G-Klasse – GeländewagenFra kr 500-,

Type Varebil

Pris per døgn – Billig

VW UPBilen koster 550,- per døgn å leie
VW Golf690,- per døgn
VW Golf mk7
VW Passat690,- per døgn
VW Touran FL Personbil699,- per døgn
VW Golf mk7 stasjonsvogn800,- per døgn
VW Tiguan 4X4:
VW CADDY500,- per døgn
VW Touran Varebil FLFor 600,- per døgn
Caddy Maxi700,- per døgn
VW TransporterPrisene starter fra 790,- per døgn
CrafterPris fra 1200,- i døgnet
Mercedes G-Klasse – GeländewagenPris 1500,- per døgn
Transporter DOKA T4Bilen koster 590,- per døgn
Transporter T5 DOKAKoster 850,- per døgn
VW Amorok 4X4990,- per døgn
VW Touran FL Personbil800,- per døgn
VW Caravelle 9 seter1200,- per døgn
Caravelle T5 FL FLUXPris 1500,- i døgnet

Hvor stor flyttebil kan kjøres med vanlig førerkort klasse B?

Det vanlige førerkortet for personbiler lar deg kjøre en varebil som veier mindre enn 3,5 tonn. Dermed kan du leie en ganske stor flyttebil med et vanlig førerkort. Den største flyttebilen som du kan leie hos Sunndal Bilutleie med ditt vanlige førerkort er en VW Crafter med et lasterom på 14 m3.

Det er viktig at du husker at det er den totale vekten på bilen, med vognfører, eventuelle passasjerer, så vel som opplasting og drivstoff, som utgjør den totale vekten på bilen. Om du skal frakte tunge gjenstander kan det derfor være like greit å velge en noe mindre bil. Om du derimot skal ha et vanlig flyttelass, så er den store bilen helt på sin plass. Som regel vil du finne nok av luft mellom møblene og sekkene med tøy.

varebilutleie volkswagen

Liten Flyttebil til Leie

Om du har et lite flyttelass holder det selvfølgelig å leie en liten flyttebil. Det å leie en liten flyttebil er selvfølgelig også billigere. I utvalget finner du forskjellige modeller av VW Caddy.

Mellomstor Flyttebil til Leie

Om du trenger å leie en litt større flyttebil er VW Caddy Maxi et godt valg. Om du trenger litt mer plass til flyttelasset så er VW Transporter T4 varebilen også en sikker vinner.

Stor Flyttebil Til Leie

Når du har bodd lenge nok på et sted, for så å måtte flytte er flyttelasset gjerne litt større, gjerne om hele familien skal flytte. Da gjelder det gjerne å få så mye inn i bilen som mulig. Da er VW Crafter den perfekte flyttebilen fra Sunndal Bilutleie.

Varebilutleie med tilhenger

Mulighet for å kunne bruke tilhenger er viktig, derfor har de fleste av våre varebiler modeller med tilhengerfeste. Alle biler har ulike slepekapasitet og det er viktig å ikke overstige den maksimale kapasiteten da det kan forårsake ulykke eller skade på kjøretøyet. Det er også mange som bryter loven uten å vite det når de kjører med tilhenger. Hvis du har førerkort klasse B, kan du bruke tilhenger med tillatt totalvekt på maksimalt 750 kilo. Er bilens totalvekt 3.500 kilo, kan totalvekt av bil og tilhenger være maks 4.250 kilo. Har du derimot førerkort klasse BE, kan du trekke tilhenger med tillatt totalvekt over 750 kilo, hvis summen av hengerens totalvekt og bilens totalvekt ikke overstiger 4.250 kilo.
Du må gjerne kontakte oss om du er usikker på hvilken varebil du trenger for å trekke din tilhenger.

Hvordan kan jeg leie varebil?

Det å leie varebil hos Sunndal bilutleie er veldig enkelt og tar kun et par minutter!

  1. Velg varebil som passer dine behov
  2. Velg dato og klokkeslett for henting og avlevering
  3. Hent bilen

Kjøretips for flyttebil

Kjøretips for flyttebil - bild 1En godt pakket og trygg flyttebil er halve kampen for å fullkomment komme inn i den nye leiligheten. Men også du som sjåfør kan bidra mye til sikker kjøring:

Billing varebilutleie

Om du vil leie billig varebil i Oslo, er Sunndal bilutleie godt valg, grunnet stort utvalg av kvalitetsbiler fra VW og gunstige priser. Vi tilbyr billige varebiler fra kun 166,- per dag eller 5000,- per måned for VW Caddy. Du kan leie VW Transporter fra kun 263,- per dag eller 7250,- per måned.

volkswagen - utleie varebilVår bilutleie tilbyr to forskjellige varebiler / kassebiler som er enkle å kjøre, og som tilbyr et stort bagasjerom, med plass til mye last. Den minste kassebilen er den velkjente VW Caddy i forskjellige modeller. Du kan leie både VW Caddy i vanlig format med forhjulsdrift og VW Caddy med firhjulstrekk for litt tøffere kjøreforhold. De fleste VW Caddy har også hengerfeste, men ikke alle kassebilene som leies ut vår varebilutleie har hengerfeste. Den enkleste utføringen av VW Caddy er den billigste kassebilen som er til leie. Her betaler du kun kr 2 700 per uke, eller kr 4 500 per måned. Om du derimot leier VW Caddy 4X4 må du ut med rimelige kr 3 000 per uke eller kr 5 990 per måned.

Hvilken varebil skal velge?

Om du trenger å leie en varebil / kassebil med litt mer lasterom er VW Touran Varebil FL det opplagte valget. Også denne er såpass liten at den kan kjøres som en personbil, men du har plass til mer i bakrommet. Leieprisen for denne kassebilen er kr 3 000 per uke eller kr 6 000 per måned.

Om du skulle trenge en stor billig varebil i Oslo kan vår bilutleie også hjelpe deg med dette. Du finner VW Transporter T5 som den største modellen i vår varebil – utleie. Her har du et gedigent lasterom med plass til det meste.

Denne varebilen er ikke den billigste varebilen i utvalget til vår bilutleie, men den gir deg massevis av lasterom til en ukespris på kr 3 900. Bilen er litt under 5 meter lang, og mesteparten av dette er varerom. Om du skal frakte byggematerialer, eller om du skal flytte er denne et godt valg. Om du til vanlig kun kjører personbil så kan det ta en liten stund før du blir vant til lengden på lengde på varebilen, men med litt øvelse skal det ikke være noe problem for vanlige sjåfører.

Hvor holder vi til?

Sunndal bilutleie avd. Oslo holder til i Stubberudveien 4, 0668 Oslo (lenke til Google Maps), som er kun 15 minutter fra Oslo sentrum retning øst mot Alnabru. Nærmeste busstopp for å komme frem er Alfaset, men du kan også ta T-banen til Trosterud, eller toget til Alna, om du ikke har noe mot en litt lengre fottur. Det betyr at du har tilgang på et stort utvalg av billige leiebiler i sentral beliggenhet.

Varebiler er multifunksjonelle og teknisk klargjorte for intensiv bruk, og de er derfor svært populære blant våre kunder. Disse kraftige og romslige bilene gir en behagelig og trygg reiseopplevelse. De er også godt egnet til transport av tungt og voluminøst gods.

Det beste varebilutleiefirmaet i Oslo

Alle biler som er i daglig bruk, må være pålitelige. Hvis du tenker på å leie varebil i Oslo, bruk Sunndal Bilutleie! Et bredt utvalg av varebiler som kontrolleres regelmessig, vil gjøre din reise sikker, selv på de mest krevende norske veiene. Leie av varebil uten unødvendige formaliteter er en økonomisk og rask måte å nyte hver kilometer av en spennende reise.

varebil hvitNår det er sagt finner du også mange alternativer om du trenger å leie billige varebil i Oslo til større eller mindre formål. Om du skal frakte noe rundt omkring i Oslo og omegn. Vognparken for varebilutleie er stor og variert, og du finner alt fra den spenstige lille VW Caddy varebil, en god kassebil, til VW Transporter T5 varebil som gjør selv de større flyttelassene til en enkel affære. T5 transporteren finner du også som T5 DOKA, det vil si, som en liten lastebil med lasteplan, og rikelig med plass for å frakte verktøy, frakte byggematerialer, eller andre store gjenstander.

Lasting av transport i Oslo

Den som ikke vet hvordan en skal håndtere en flyttebil riktig, risikerer ikke bare skade på transport, men også sikkerheten til beboerne. Vi forklarer i 5 enkle trinn om hvordan man systematisk og fremfor alt trygt sammen med flyttinghjelpere laster en transporter. Den forteller deg også hvordan de verste feilene kan unngås, selv til tross for god forberedelse.

Beskytt lasten før transport: Trinn 1

For å forhindre at alle møblene blir ripete etter flyttingen og når de kommer i ditt nye hjem, bør du først fjerne alle nøkler og håndtak i forveien. Det kan også lønne seg å dekke til møblene slik at de ikke ripes opp av hverandre.

Flyttebil - bild

Pakking av flytteeskene: Trinn 2

Hvis du ønsker å laste riktig, bør de viktigste eskene ligge først, og festet med belter. deretter de «minst viktige» altså, de som ikke inneholder mye knusende gjenstander, speil, bilderapper, skapdører og lignende. Avstanden mellom eskene og taket på transportbilen kan bli polstret med puter og tepper slik at man unngår at eskene dunker i taket.

Møbler for butikker i transporter: Trinn 3

I midten av flyttebilen bør gjenstander som bord, stoler og skap plasseres. Deretter bør disse også festes med belte eller tau, slik at de ikke rører ved hverandre for mye ved selve transporten.

Hvitevarer: Trinn 4

Vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og komfyr er alle store apparater som krever noe planlegging. Det kan være lurt å også losse dette tidlig.

Planter: Trinn 5

For flyttende som har husplanter de ønsker å ta med seg, er det også et par ting å tenke på. Siden planter ikke trives i mørke rom med lavt oksygennivå over lengre tid, bør transporttiden være kortest mulig. Oppbevar disse i små esker hvor de blir plassert godt og ikke blir eksponert for mye bevegelse, da de fort vil bli ødelagt på den måten.

Søk hjelp

For å slippe å utføre flyttearbeidet selv, som innebærer en god del lasting og lossing, er det fornuftig å søke aktiv støtte. Hvis ikke nok mengde venner og bekjente er tilgjengelig den dagen du skal flytte- Er det ingen skam i å få et profesjonelt flyttebyrå til å hjelpe. Det er konkurransedyktige priser på markedet, så gjør litt research i forveien så du slipper unødvendig høy pris for hjelpen.

Enkel online bestilling av flyttebil

Ellers kan du bruke den integrerte bestillingstjenesten på vårt nettsted. Du finner den ved siden av hver eneste bilmodell som vises på utleiesiden, og er veldig enkel i bruk. Du trenger kun å fylle ut datoen for henting av flyttebilen, datoen for tilbakelevering av flyttebilen, ditt navn, din epostadresse og ditt telefonnummer.

Om du har generelle spørsmål om leiebil fra oss kan du også finne svaret i vår FAQ.

Det er også mulig å kontakte oss i forveien via Epost: post@sunndalbilutleie.no, om du skulle lure på noe.

For å varebilutleie fra oss trenger du kun førerkort klasse B, samt bankkort eller Vipps for å kunne gjøre opp for deg.

Ta gjerne kontakt: 9700 2222