Leie Pickup

Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
 3-5-6 seter
 750
 Diesel
Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
Fra kr 400,-ved langtidsleie
NyFord Ranger 3.2 Diesel 4×4 AUTOMAT
 2
 1057kg
 Diesel
 4x4
Ford Ranger 3.2 Diesel 4×4 AUTOMAT
Fra kr 460,-ved langtidsleie
NyTransporter DOKA T6 med kran
 3 seter
 750
 Diesel
 lavt forbruk
Transporter DOKA T6 med kran
Fra kr 583,-ved langtidsleie

Skal du ut på et tøft oppdrag og komme deg frem ditt du skal, da leier du en pickup.Pickuputleiefra Sunndal bilutleie er en vinner om du ønsker en god bil. Mange store norske bedrifter som Skanska, Caverion, Metrostav, og Hag anlegg har leid biler fra Sunndal til sine prosjekter f. eks. Follobanne i Oslo. Caverion har jobber bl.a. medFarriseider jernbane trasse, og valgte Sunndal bilutleie for leie av pickuper gjennom hele prosjektet.

Sunndal bilutleie satser på pickuper fra Volksvagen med tysk kvalitet. VW er verdenskjent for sine pålitelige arbeidsbiler. Derfor valgte også Sunndal bilutleie VW som leverandør av stort sett alle pickupbiler. De som er avhengige av driftssikre biler benytter seg av VW fra Sunndal bilutleie. VW har gang på gang vunnet flere tester som den beste arbeidsbil, både i Norge og i utlandet.

Hvorfor velger store bedrifter pickupbiler fra Sunndal bilutleie?

Våre pickuper

Amarok 4X4:

Perfekt for deg som trenger en romslig, liten varebil både for korte og lange turer. Disse bilene leveres med dieselmotor. Mange foretrekker dieselbiler da diesel er som regel billigere en bensin. Bilen har også firehjulstrekk, noe som gjør at du kommer deg frem overalt. Det er til og med plass til barn i baksetet.

Transporter DOKA T4:

Passer perfekt for deg som jobber som elektriker, maler, snekker eller vinduspusser. Denne bilen vil hjelpe deg med å gjøre jobben din mer effektiv. Dette er ikke en bil som er skapt for å kjøre langt men har god ytelse og er pålitelig.

Transporter T5 DOKA:

Dette er T4s storebror med enda mer plass for å frakte ditt arbeidsutstyr.

Ovenfor kan du se noen av pickupbilene som er til leie hos oss. Sunndal Bilutleie er stor påpickuputleie. Om du trenger en pickup, så vet du hvem du skal kontakte. Er du usikker på hvilken type pickup du trenger til jobben, er det ikke noe problem for oss. Sunndal vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Hos Sunndal er ingen spørsmål for dumme. Du kan spørre oss om alt innen bil, så finner vi den bilen som passer best til ditt prosjekt.

Lei pickup i Oslo

Når du skal kjøre i ujevnt terreng og på snødekte veier, veier uten fast dekke og fjelloverganger, er det svært viktig å ha en godt utstyrt bil. Sunndal Bilutleie tilbyr derfor pickuper som er tilpasset de vanskelige kjøreforholdene på norske veier. Denne typen bil kombinerer funksjonaliteten til både person-, vare- og terrengbiler. Den vil være perfekt både til en helt vanlig familieferie, en lengre reise og ved tungt arbeid.

Pickuper fra Sunndal er kraftige, pålitelige, romslige og trygge å kjøre. Våre biler vil gi deg ekte kjøreglede, uansett formålet med leien.

Leie Personbil
Leie Varebil
Leie Minibuss
Leie Elektrisk bil

FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

 

Vektbegrensningen for førerkort klasse B er 3.500 kg. Målt i volum er den største bilen for klasse B hos oss  14m3 Crafter. Dette er en stor varebil som kan ta rundt 1150 kg nyttelast.

Generelt total vekt av bilen (Fører, passasjer, last, drivstoff etc.) kan ikke overstige 3500 kg. Om du overlaster bil og blir stoppet av Politi eller Statens Vegvesen kan du få bot på opptil 5000,- kr.

Du kan lese mer her på Statens Vegvesen webside også her: Hva har du lov å kjøre

 

Kjørt pent!

overlastet bil

overlastet bil

+Kan jeg betale med kontanter?

Dessverre vi tar kun kort eller VIPPS betaling. 

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 400,- flyplassgebyr

+Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?

Som bilutleier vil vi alltid hjelpe deg å velge riktig bil tilpasset dine behov og forventninger. Hvis du er i Oslo på forretningsreise eller har behov for en komfortabel bil for bykjøring, velg en bil som er økonomisk og kompakt. Disse bilene har vi tilgjengelige i flere forskjellige varianter, slik at du enkelt kan tilpasse kjøretøyets størrelse til dine behov. Du kan også velge ditt favorittmerke uten problem.

Reise i større grupper krever imidlertid en større bil, og derfor omfatter tilbudet vårt også minibusser som rommer mye bagasje. Dersom du har behov for å frakte større gjenstander, anbefaler vi praktiske pickuper. Til dette formålet kan du også leie en praktisk varebil. Uansett formål, finner vi alltid en bil tilpasset akkurat ditt behov. Du kan da være sikker på at du reiser trygt og komfortabelt på norske veier.

+Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?

Vi har både campervaner fra 400 til 660 NOK per dag og vaner beregner for å frakte varer fra ca. 200 til 500 NOK per dag. Prisen avhenger av størrelsen på kjøretøyet.

Hvordan finner du vårt bilutleiefirma?

Vårt bilutleiefirma har sentral beliggenhet. Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Du når oss også med buss mot Alfaset, T-banen til Trosterud, eller tog til Alna.

Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler til alle formål. Vårt bilutleiefirma er etgodt alternativ forbilutleie.
Sunndal Bilutleie AS,
Stubberudveien 4,
0668 Oslo
Man-Fre
07:30 - 16:00

Lørdag
09:00 - 14:00

Sunndal Bilutleie AS,
Ringeriksveien 158,
1339 Vøyenenga
Man-Fre
07:30 - 16:00

Sunndal Bilutleie AS,
Industrivegen 21,
2050 Jessheim
Etter avtale

Sunndal Bilutleie AS,
Oslo flyplass
Gardermoen

Etter avtale