Leie Pickup

Skal du ut på et tøft oppdrag og komme deg frem ditt du skal, da leier du en pickup.Pickuputleiefra Sunndal bilutleie er en vinner om du ønsker en god bil. Mange store norske bedrifter som Skanska, Caverion, Metrostav, og Hag anlegg har leid biler fra Sunndal til sine prosjekter f. eks. Follobanne i Oslo. Caverion har jobber bl.a. medFarriseider jernbane trasse, og valgte Sunndal bilutleie for leie av pickuper gjennom hele prosjektet.

Sunndal bilutleie satser på pickuper fra Volksvagen med tysk kvalitet. VW er verdenskjent for sine pålitelige arbeidsbiler. Derfor valgte også Sunndal bilutleie VW som leverandør av stort sett alle pickupbiler. De som er avhengige av driftssikre biler benytter seg av VW fra Sunndal bilutleie. VW har gang på gang vunnet flere tester som den beste arbeidsbil, både i Norge og i utlandet.

Hvorfor velger store bedrifter pickupbiler fra Sunndal bilutleie?

Våre pickuper

Amarok 4X4:

Perfekt for deg som trenger en romslig, liten varebil både for korte og lange turer. Disse bilene leveres med dieselmotor. Mange foretrekker dieselbiler da diesel er som regel billigere en bensin. Bilen har også firehjulstrekk, noe som gjør at du kommer deg frem overalt. Det er til og med plass til barn i baksetet.

Transporter DOKA T4:

Passer perfekt for deg som jobber som elektriker, maler, snekker eller vinduspusser. Denne bilen vil hjelpe deg med å gjøre jobben din mer effektiv. Dette er ikke en bil som er skapt for å kjøre langt men har god ytelse og er pålitelig.

Transporter T5 DOKA:

Dette er T4s storebror med enda mer plass for å frakte ditt arbeidsutstyr.

Ovenfor kan du se noen av pickupbilene som er til leie hos oss. Sunndal Bilutleie er stor påpickuputleie. Om du trenger en pickup, så vet du hvem du skal kontakte. Er du usikker på hvilken type pickup du trenger til jobben, er det ikke noe problem for oss. Sunndal vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Hos Sunndal er ingen spørsmål for dumme. Du kan spørre oss om alt innen bil, så finner vi den bilen som passer best til ditt prosjekt.

Lei pickup i Oslo

Når du skal kjøre i ujevnt terreng og på snødekte veier, veier uten fast dekke og fjelloverganger, er det svært viktig å ha en godt utstyrt bil. Sunndal Bilutleie tilbyr derfor pickuper som er tilpasset de vanskelige kjøreforholdene på norske veier. Denne typen bil kombinerer funksjonaliteten til både person-, vare- og terrengbiler. Den vil være perfekt både til en helt vanlig familieferie, en lengre reise og ved tungt arbeid.

Pickuper fra Sunndal er kraftige, pålitelige, romslige og trygge å kjøre. Våre biler vil gi deg ekte kjøreglede, uansett formålet med leien.