Leie Pickup

Hvis du skal gjøre en grov jobb og komme deg frem ditt du skal, da leier du en pickup. Pickup utleie ifra Sunndal bilutleie er en sikker vinner om du ønsker en god bil.  Fra før av har mange store norske kjente bedrifter leid bil gjennom Sunndal, de blir ofte valg av bedrifter som Skanska, Caverion, Metrostav, Hag anlegg og jobber på som for eksempel Follobanne prosjektet i Oslo. Caverion jobber også med Farriseider jernbane trasse, også her er det naturlig med leie pickup, som da har valgt Sunndal bilutleie som partner på hele prosjektet med utleie av bil.

Sunndal bilutleie satser på VOLKSWAGEN pickup biler, tysk kvalitet. VW er også verdens kjent for sine pålitelige arbeidsbier, det er også derfor Sunndal har valgt VW som leverandør av stort sett alle deres biler i kategorien pickup. De som er avhengig av driftssikre biler benytter også VW det er også derfor noen av Norges største bedrifter velger å leie driftssikre biler ifra Sunndal bilutleie. Igjen så har VW vunnet flere tester som den beste arbeids bil. Ikke bare i Norge men overalt ellers i verden.

Hvorfor velger de å leie pickup av Sunndal bilutleie?

De bilene Sunndal bruker til Pickup utleie

Amarok 4X4:

Denne er perfekt for deg som trenger en romslig liten varebil både for korte og lange turer. Disse bilene leveres med dieselmotor, mange foretrekker diesel biler da diesel er som regel billigere en bensin.  Bilen har også firehjulsdrift, noe som gjør at du kommer deg frem overalt. Det er til og med plass til barn i baksetet.

Transporter DOKA T4:

Denne passer perfekt for deg som jobber som elektriker, maler, snekker eller vinduspusser. Denne bilen vil hjelpe deg med å gjøre jobben din mere effektiv. Dette er ikke en bil som er laget for å kjøre langt. Den har god ytelse og er en pålitelig bil som aldri vil svikte deg.

Transporter T5 DOKA:

Dette er store broren til T4 som nevnt over. Som en stor bror tilsier er denne bilen større en T5

Mercedes Geländewagen G-klasse 350 CDI:

Denne bilen finnes både i sivile og militære varianter. Den blir brukt som feltvogn og ambulanse. Dette er en type bil som kommer seg frem overalt uten noen problemer. Bilen har eksistert i over 37 år. Et sikkert valg for deg som vil komme deg frem.

Ovenfor kan du se noen av Pickup bilene som er til utleie. Sunndal er store på Pickup utleie. Hvis du skulle trenge en pickup til en jobb så vet du hvem du skal kontakte. Er du usikker på hvilken type pickup du trenger til jobben du skal utføre, ikke noe problem. Sunndal vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Hos Sunndal er ikke noen spørsmål for flaue, du kan spørre om alt du ønsker innen bil, så finner Sunndal bilutleie frem til den bilen som passer best til ditt prosjekt.

Norge er det lengste landet i Europa, og det er derfor nesten uunngåelig å måtte kjøre bil på norske veier når du er i Norge. Du bør også vite at riksveier, selv om de er i god stand, ofte er krevende veier over fjelloverganger som kan være stengt på grunn av dårlige værforhold.

Lei pickup i Oslo

Når du skal kjøre i ujevnt terreng og på snødekte veier, veier uten fast dekke og fjelloverganger, er det svært viktig å ha en godt utstyrt bil. Sunndal Bilutleie tilbyr derfor pickuper som er tilpasset de vanskelige kjøreforholdene på norske veier. Denne typen bil kombinerer funksjonaliteten til både person-, vare- og terrengbiler. Den vil være perfekt både til en helt vanlig familieferie, en lengre reise og ved tungt arbeid.

Pickuper fra Sunndal er kraftige, pålitelige, romslige og trygge å kjøre. Våre biler vil gi deg ekte kjøreglede, uansett formålet med leien.