Leie Personbil

VW UP!
 5
 2
 Bensin
 lavt forbruk
VW UP!
Fra kr 213,-ved langtidsleie
Golf mk7 eldre modell
 5
 3
 Bensin
 lavt forbruk
Golf mk7 eldre modell
Fra kr 260,-ved langtidsleie
NyGolf mk7 stasjonsvogn AUTOMAT
 5
 5
 Diesel
 lavt forbruk
Golf mk7 stasjonsvogn AUTOMAT
Fra kr 320,-ved langtidsleie
Golf mk7 automat
 5
 3
 Bensin
 lavt forbruk
Golf mk7 automat
Fra kr 320,-ved langtidsleie
e-Golf automat elbil
 5
 3
 Elektrisk
e-Golf automat elbil
Fra kr 320,-ved langtidsleie
Passat B8 automat
 5
 5
 Diesel
 lavt forbruk
Passat B8 automat
Fra kr 400,-ved langtidsleie
NyVW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 350km rekkevidde
 5
 4
 Elektrisk
VW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 350km rekkevidde
Fra kr 400,-ved langtidsleie
Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
 3-5-6 seter
 750
 Diesel
Transporter T5/T6 DOKA med laste plan
Fra kr 400,-ved langtidsleie
NyTouran personbil 7-seter Automat
 5/7 seter
 5 / 596kg
 Diesel
 lavt forbruk
Touran personbil 7-seter Automat
Fra kr 440,-ved langtidsleie
NyTiguan 4×4 SUV automat
 5
 5
 Diesel
 4x4
 lavt forbruk
Tiguan 4×4 SUV automat
Fra kr 440,-ved langtidsleie
Caravelle T5 FL LUX 9-seter
 9 seter
 9
 Diesel
 lavt forbruk
Caravelle T5 FL LUX 9-seter
Fra kr 500,-ved langtidsleie
NyVW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 500km rekkevidde
 5
 4
 Elektrisk
VW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 500km rekkevidde
Fra kr 500,-ved langtidsleie
NyVolkswagen Caravelle AUTOMAT 9-seter
 9
 9
 Diesel
 lavt forbruk
Volkswagen Caravelle AUTOMAT 9-seter
Fra kr 660,-ved langtidsleie

Alle ønsker frihet, mobilitet og ubegrensede kjøremuligheter. Enten du vil leie bil i flere dager eller i bare noen timer – det er lurt å samarbeide med et pålitelig firma.

Våre kunder kan bekrefte at Sunndal Bilutleie er det beste valget for både firmaer og privatpersoner. Hos oss kan du finne og leie en bil som er skreddersydd for dine behov, og enkelt returnere bilen tilbake ved avtaletidens slutt.

Leie bil i Oslo

Har du behov for leiebil i Oslo? Da er Sunndal Bilutleie det firmaet du bør velge. Vi har svært gode avtalevilkår, en profesjonell kundeservice og de laveste markedsprisene.

Sunndal Bilutleie tilbyr over 100 biler, og det er enkelt og raskt å leie bil hos oss. Vårt tilbud består av bare de beste modellene som er tilpasset de vanskelige og stadig skiftende forholdene på norske veier.

Sunndal Bilutleie utmerker seg også med full teknisk støtte ved eventuelle feil på det utleide kjøretøyet.

Fordelene med å leie personbil

Du trenger ikke å kjøpe egen bil for å få en behagelig reise, frihet og mobilitet under alle forhold – og til enhver tid. Sunndal Bilutleie tilbyr meget gunstige vilkår for leie av personbiler for både privatpersoner og firmaer.

Hos oss kan du bytte den bilmodellen du har leid, til en mer teknisk avansert, tryggere og feilfri modell så ofte du vil og uten ekstra kostnader.

Sunndal Bilutleie leier kun ut feilfrie biler som har gjennomgått nøye kontroller og nødvendige reparasjoner. Bilene er derfor godt rustet for både bykjøring i Oslo og for norske fjellveier. For våre godt utstyrte leiebiler er ingen vei vanskelig.

Vi tilbyr også lave priser og høy leiefleksibilitet samt muligheten til å velge den leiepakken som passer deg best. Vi hjelper deg med å nå dine mål uten at du må ofre for mye for å tilpasse deg markedet.

Personbilutleie i Oslo – når lønner det seg å leie bil?

Med et profesjonelt bilutleiefirma er det enkelt å finne en løsning som fungerer bra akkurat for deg. En kort ferietur i Norge er en perfekt anledning for å leie bil. Denne løsningen gjør at du raskt og enkelt når turistattraksjoner uten å måtte bruke offentlig transport. Bilutleie sparer deg for utrolig mye tid og du vil kunne se mange flere spennende steder når du er på reise.

Bilutleie er også et utmerket tilbud for bedrifter. Moderne og komfortable kjøretøy er den perfekte løsningen når du er på forretningsreise eller på kurs. Flere og flere bedrifter velger å leie bil med tanke på forretningsmøter, noe som bidrar til å skape godt førsteinntrykk, samtidig som det gjør enklere å planlegge konferanser og bransjemøter.

Hvorfor lønner det seg å leie bil i Norge?

Personbilutleie i Oslo gir deg komfort og sikkerhet på reise. Vi har nye kjøretøy som gjennomgår regelmessige tekniske kontroller, så du slipper å bekymre deg for om du kommer deg problemfritt og trygt frem.

Du kan enkelt velge blant personbiler i ulike klasser, med ulik motorvolum og størrelse, slik at du kan velge en løsning som er skreddersydd for dine behov. Vi tilbyr biler med både manuell og automatisk girkasse, noe som gjør at du kan føre en bil akkurat slik du liker best. Alle våre kjøretøy er komfortable og romslige, og har mange fordeler. Vår bilpark består av noen av de mest økonomiske kjøretøy på markedet, noe som i kombinasjon med en effektiv kjøreteknikk, gir deg betydelig lavere drivstoffutgifter

Personbilutleie i Oslo

Bilen handler om mobiliteten og frihetsfølelsen. Dette er utvilsomt en stort fordel å kjøre bil, som gjør livet vår lettere: ta unna daglige gjøremål, handle inn, dra på jobb, skole, forretningsreise eller sightseeing er bare noen få av utallige ting man kan gjøre som bileier. Har du ikke egen bil, men vil komme deg rundt i Oslo problemfritt, da har du kommet til riktig sted! Sunndal Bilutleie vil gi deg en komfortabel kjøre- og reiseopplevelse uavhengig av leietiden.

Personbilutleie er en perfekt løsning for både privatpersoner og selskaper. Uansett bruksområdet, finner vi alltid en løsning som er skreddersydd etter dine behov. Vi verdsetter din tid, og derfor garanterer vi deg minimalt med formaliteter både før og under leieperioden, samt problemfri retur av bilen. Det har aldri vært så enkelt å komme seg rundt i Oslo!

Hvorfor lønner det seg å stole på oss i Sunndal Bilutleie i Oslo? Vi garanterer våre kunder trygge og gunstige avtaler, profesjonell kundeservice og attraktive bilutleiepriser. Dette gjør det lettere å komme seg rundt i Oslo.

Bilutleie i Oslo – når lønner det seg å leie bil?

Bilutleie er en økonomivennlig løsning for både privatpersoner og selskaper. For privatpersoner er denne løsningen ideell i tilfelle havari på eget kjøretøy eller behov for å frakte større ting. Også personer som ikke har egen bil vil dra nytte av våre leiebiler. Bilutleie er også en perfekt løsning for turister, besøkende eller forretningsreisende i Norge. Leiebil gjør det lettere å komme seg rundt i Oslo, noe som er viktig for alle som verdsetter sin tid og reisekomfort.

Bilutleie i Oslo er også et perfekt tilbud for bedriftskunder. Forretningsreiser, kurs, konferanser eller arbeidsplanlegging krever at bedrifter disponerer flere biler til enhver tid. Da er det mye mer lettvint og praktisk å bruke kjøretøy fra et pålitelig utleiefirma. Det er også avgjørende å bruke bilutleie dersom bedriften får forretningspartnerne på besøk, som har behov for egen transportmiddel under oppholdet. Det blir ikke bare lettere for dem å komme seg rundt i Oslo men vil ha betydning for bedriftens gode omdømme.

Personbilutleie i Oslo – våre kjøretøy

Hos Sunndal Bilutleie AS kan du velge blant 130 kjøretøy, noe som gjør at du vil alltid finne en bil som passer dine behov. Vi sørger for at våre biler er sikre og i god teknisk stand samt tilpasset kjøreforholdene. Med en bil fra vår bilutleie trenger du ikke å bekymre deg for mulige feil – du får en full teknisk support i leiepakken.

Leie Varebil
Leie Minibuss
Leie Pickup
Leie Elektrisk bil

FAQ

+Har dere timesleie på bilene?

Dessverre er minsteleie hos oss fra ett døgn.

+Kan jeg tilbakelevere bilen utenom åpningstid?

Ja. Avtal med oss ved henting av bil.

+Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

Hvor stor bil kan jeg kjøre på vanlig førerkort klasse B?

 

Vektbegrensningen for førerkort klasse B er 3.500 kg. Målt i volum er den største bilen for klasse B hos oss  14m3 Crafter. Dette er en stor varebil som kan ta rundt 1150 kg nyttelast.

Generelt total vekt av bilen (Fører, passasjer, last, drivstoff etc.) kan ikke overstige 3500 kg. Om du overlaster bil og blir stoppet av Politi eller Statens Vegvesen kan du få bot på opptil 5000,- kr.

Du kan lese mer her på Statens Vegvesen webside også her: Hva har du lov å kjøre

 

Kjørt pent!

overlastet bil

overlastet bil

+Kan jeg betale med kontanter?

Dessverre vi tar kun kort eller VIPPS betaling. 

+Kan jeg få utlevert bil på Oslo lufthavn Gardermoen?

Mot et tillegg i prisen kan leiebil utleveres og innleveres på Gardermoen. Prisen i dag er 400,- flyplassgebyr

+Hvilke biler leies hyppigst i Oslo?

Som bilutleier vil vi alltid hjelpe deg å velge riktig bil tilpasset dine behov og forventninger. Hvis du er i Oslo på forretningsreise eller har behov for en komfortabel bil for bykjøring, velg en bil som er økonomisk og kompakt. Disse bilene har vi tilgjengelige i flere forskjellige varianter, slik at du enkelt kan tilpasse kjøretøyets størrelse til dine behov. Du kan også velge ditt favorittmerke uten problem.

Reise i større grupper krever imidlertid en større bil, og derfor omfatter tilbudet vårt også minibusser som rommer mye bagasje. Dersom du har behov for å frakte større gjenstander, anbefaler vi praktiske pickuper. Til dette formålet kan du også leie en praktisk varebil. Uansett formål, finner vi alltid en bil tilpasset akkurat ditt behov. Du kan da være sikker på at du reiser trygt og komfortabelt på norske veier.

+Hvor mye koster det å leie en van i Oslo?

Vi har både campervaner fra 400 til 660 NOK per dag og vaner beregner for å frakte varer fra ca. 200 til 500 NOK per dag. Prisen avhenger av størrelsen på kjøretøyet.

Hvordan finner du vårt bilutleiefirma?

Vårt bilutleiefirma har sentral beliggenhet. Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Du når oss også med buss mot Alfaset, T-banen til Trosterud, eller tog til Alna.

Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler til alle formål. Vårt bilutleiefirma er etgodt alternativ forbilutleie.
Sunndal Bilutleie AS,
Stubberudveien 4,
0668 Oslo
Man-Fre
07:30 - 16:00

Lørdag
09:00 - 14:00

Sunndal Bilutleie AS,
Ringeriksveien 158,
1339 Vøyenenga
Man-Fre
07:30 - 16:00

Sunndal Bilutleie AS,
Industrivegen 21,
2050 Jessheim
Etter avtale

Sunndal Bilutleie AS,
Oslo flyplass
Gardermoen

Etter avtale