Leie Personbil

 5
 2
 Bensin
 lavt forbruk
VW UP!
Fra kr 190,-ved langtidsleie
 5
 3
 Bensin
 lavt forbruk
Golf mk7
Fra kr 260,-ved langtidsleie
Ny
 5
 3
 Elektrisk
e-Golf automat elbil
Fra kr 267,-ved langtidsleie

Alle ønsker frihet, mobilitet og ubegrensede kjøremuligheter. Enten du vil leie bil i flere dager eller i bare noen timer – det er lurt å samarbeide med et pålitelig firma.

Våre kunder kan bekrefte at Sunndal Bilutleie er det beste valget for både firmaer og privatpersoner. Hos oss kan du finne og leie en bil som er skreddersydd for dine behov, og enkelt returnere bilen tilbake ved avtaletidens slutt.

Leie bil i Oslo

Har du behov for leiebil i Oslo? Da er Sunndal Bilutleie det firmaet du bør velge. Vi har svært gode avtalevilkår, en profesjonell kundeservice og de laveste markedsprisene.

Sunndal Bilutleie tilbyr over 100 biler, og det er enkelt og raskt å leie bil hos oss. Vårt tilbud består av bare de beste modellene som er tilpasset de vanskelige og stadig skiftende forholdene på norske veier.

Sunndal Bilutleie utmerker seg også med full teknisk støtte ved eventuelle feil på det utleide kjøretøyet.

Fordelene med å leie personbil

Du trenger ikke å kjøpe egen bil for å få en behagelig reise, frihet og mobilitet under alle forhold – og til enhver tid. Sunndal Bilutleie tilbyr meget gunstige vilkår for leie av personbiler for både privatpersoner og firmaer.

Hos oss kan du bytte den bilmodellen du har leid, til en mer teknisk avansert, tryggere og feilfri modell så ofte du vil og uten ekstra kostnader.

Sunndal Bilutleie leier kun ut feilfrie biler som har gjennomgått nøye kontroller og nødvendige reparasjoner. Bilene er derfor godt rustet for både bykjøring i Oslo og for norske fjellveier. For våre godt utstyrte leiebiler er ingen vei vanskelig.

Vi tilbyr også lave priser og høy leiefleksibilitet samt muligheten til å velge den leiepakken som passer deg best. Vi hjelper deg med å nå dine mål uten at du må ofre for mye for å tilpasse deg markedet.

Personbilutleie i Oslo – når lønner det seg å leie bil?

Med et profesjonelt bilutleiefirma er det enkelt å finne en løsning som fungerer bra akkurat for deg. En kort ferietur i Norge er en perfekt anledning for å leie bil. Denne løsningen gjør at du raskt og enkelt når turistattraksjoner uten å måtte bruke offentlig transport. Bilutleie sparer deg for utrolig mye tid og du vil kunne se mange flere spennende steder når du er på reise.

Bilutleie er også et utmerket tilbud for bedrifter. Moderne og komfortable kjøretøy er den perfekte løsningen når du er på forretningsreise eller på kurs. Flere og flere bedrifter velger å leie bil med tanke på forretningsmøter, noe som bidrar til å skape godt førsteinntrykk, samtidig som det gjør enklere å planlegge konferanser og bransjemøter.

Hvorfor lønner det seg å leie bil i Norge?

Personbilutleie i Oslo gir deg komfort og sikkerhet på reise. Vi har nye kjøretøy som gjennomgår regelmessige tekniske kontroller, så du slipper å bekymre deg for om du kommer deg problemfritt og trygt frem.

Du kan enkelt velge blant personbiler i ulike klasser, med ulik motorvolum og størrelse, slik at du kan velge en løsning som er skreddersydd for dine behov. Vi tilbyr biler med både manuell og automatisk girkasse, noe som gjør at du kan føre en bil akkurat slik du liker best. Alle våre kjøretøy er komfortable og romslige, og har mange fordeler. Vår bilpark består av noen av de mest økonomiske kjøretøy på markedet, noe som i kombinasjon med en effektiv kjøreteknikk, gir deg betydelig lavere drivstoffutgifter

Personbilutleie i Oslo

Bilen handler om mobiliteten og frihetsfølelsen. Dette er utvilsomt en stort fordel å kjøre bil, som gjør livet vår lettere: ta unna daglige gjøremål, handle inn, dra på jobb, skole, forretningsreise eller sightseeing er bare noen få av utallige ting man kan gjøre som bileier. Har du ikke egen bil, men vil komme deg rundt i Oslo problemfritt, da har du kommet til riktig sted! Sunndal Bilutleie vil gi deg en komfortabel kjøre- og reiseopplevelse uavhengig av leietiden.

Personbilutleie er en perfekt løsning for både privatpersoner og selskaper. Uansett bruksområdet, finner vi alltid en løsning som er skreddersydd etter dine behov. Vi verdsetter din tid, og derfor garanterer vi deg minimalt med formaliteter både før og under leieperioden, samt problemfri retur av bilen. Det har aldri vært så enkelt å komme seg rundt i Oslo!

Hvorfor lønner det seg å stole på oss i Sunndal Bilutleie i Oslo? Vi garanterer våre kunder trygge og gunstige avtaler, profesjonell kundeservice og attraktive bilutleiepriser. Dette gjør det lettere å komme seg rundt i Oslo.

Bilutleie i Oslo – når lønner det seg å leie bil?

Bilutleie er en økonomivennlig løsning for både privatpersoner og selskaper. For privatpersoner er denne løsningen ideell i tilfelle havari på eget kjøretøy eller behov for å frakte større ting. Også personer som ikke har egen bil vil dra nytte av våre leiebiler. Bilutleie er også en perfekt løsning for turister, besøkende eller forretningsreisende i Norge. Leiebil gjør det lettere å komme seg rundt i Oslo, noe som er viktig for alle som verdsetter sin tid og reisekomfort.

Bilutleie i Oslo er også et perfekt tilbud for bedriftskunder. Forretningsreiser, kurs, konferanser eller arbeidsplanlegging krever at bedrifter disponerer flere biler til enhver tid. Da er det mye mer lettvint og praktisk å bruke kjøretøy fra et pålitelig utleiefirma. Det er også avgjørende å bruke bilutleie dersom bedriften får forretningspartnerne på besøk, som har behov for egen transportmiddel under oppholdet. Det blir ikke bare lettere for dem å komme seg rundt i Oslo men vil ha betydning for bedriftens gode omdømme.

Personbilutleie i Oslo – våre kjøretøy

Hos Sunndal Bilutleie AS kan du velge blant 130 kjøretøy, noe som gjør at du vil alltid finne en bil som passer dine behov. Vi sørger for at våre biler er sikre og i god teknisk stand samt tilpasset kjøreforholdene. Med en bil fra vår bilutleie trenger du ikke å bekymre deg for mulige feil – du får en full teknisk support i leiepakken.