Leie Personbil

 5
 2
 Bensin
 lavt forbruk
VW UP!
Fra kr 183,-ved langtidsleie
-20%
 5
 3
 Bensin
 lavt forbruk
Golf mk7
Fra kr 246,-ved langtidsleie
 9 seter
 9
 Diesel
Caravelle T5 FL LUX
Fra kr 500,-ved langtidsleie

Alle ønsker frihet, mobilitet og ubegrensede kjøremuligheter. Enten du vil leie bil i flere dager eller i bare noen timer – det er lurt å samarbeide med et pålitelig firma.

Våre kunder kan bekrefte at Sunndal Bilutleie er det beste valget for både firmaer og privatpersoner. Hos oss kan du finne og leie en bil som er skreddersydd for dine behov, og enkelt returnere bilen tilbake ved avtaletidens slutt.

Leie bil i Oslo

Har du behov for leiebil i Oslo? Da er Sunndal Bilutleie det firmaet du bør velge. Vi har svært gode avtalevilkår, en profesjonell kundeservice og de laveste markedsprisene.

Sunndal Bilutleie tilbyr over 100 biler, og det er enkelt og raskt å leie bil hos oss. Vårt tilbud består av bare de beste modellene som er tilpasset de vanskelige og stadig skiftende forholdene på norske veier.

Sunndal Bilutleie utmerker seg også med full teknisk støtte ved eventuelle feil på det utleide kjøretøyet.

Fordelene med å leie personbil

Du trenger ikke å kjøpe egen bil for å få en behagelig reise, frihet og mobilitet under alle forhold – og til enhver tid. Sunndal Bilutleie tilbyr meget gunstige vilkår for leie av personbiler for både privatpersoner og firmaer.

Hos oss kan du bytte den bilmodellen du har leid, til en mer teknisk avansert, tryggere og feilfri modell så ofte du vil og uten ekstra kostnader.

Sunndal Bilutleie leier kun ut feilfrie biler som har gjennomgått nøye kontroller og nødvendige reparasjoner. Bilene er derfor godt rustet for både bykjøring i Oslo og for norske fjellveier. For våre godt utstyrte leiebiler er ingen vei vanskelig.

Vi tilbyr også lave priser og høy leiefleksibilitet samt muligheten til å velge den leiepakken som passer deg best. Vi hjelper deg med å nå dine mål uten at du må ofre for mye for å tilpasse deg markedet.