Leie minibuss

Om du skulle få behov for en minibuss i Oslo er Sundal Bilutleie det beste valget. Skal du visse vennene rundt i byen, eller har du behov for en minibuss til en annen anledning, så kan Sundal Bilutleie hjelpe deg. Vi tilbyr våre kunder Volkswagen Caravelle med 9 seter og fire dører.

Innholdsfortegnelse

Leie minibuss uten sjåfør – klasse B

volkswagen - minibussMinibussene fra Sundal Bilutleie leies ut uten sjåfør, men de kan kjøres på førerkort B, selv om de har 9 seter. Hvis du har aldri kjørt en minibuss, så kan det ta ei lita stund for å venne seg til kjøretøylengden, men det er helt overkommelig for vanlige bilførere.Volkswagen Caravelle er en god leiebil som du kan stole på. VW er kjent for sin pålitelighet.

Sunndal Bilutleies tilbud er utarbeidet for å oppfylle dine behov og for å gi deg en behagelig reiseopplevelse og gleden ved å komme raskt frem til spennende steder i Norge. Med våre pålitelige minibusser i klasse B får du kjøresikkerhet og et kjøretøy som alltid er tilpasset din valgte rute.

Minibusser med enorme muligheter

Vi tilbyr blant annet VW Touran FL, som oppfyller alle krav som en familie på syv har til en behagelig reise.

Den luksuriøst utstyrte 9-seters VW Caravelle er en ideell bil for komfortabel og sikker persontransport, for eksempel under gruppereiser. Bilen har en kraftig 1,9 TDI-motor, et ergonomisk karosseri og et godt gjennomtenkt design som vil gjøre lange reiser til en behagelig opplevelse.

VW Caravelle T5 FL LUX med det romslige bagasjerommet er perfekt når du og dine venner skal på fjellet og trenger plass til mange par ski.

Med 7 og 9 seter

Hos oss kan du leie enminibuss med opp til 9 seter. 2 av disse setene kan tas ut for å få en7-seters minibussmed en ekstra bagasjeplass. Du får en fleksibel minibuss som passer flere formål.

Leie buss og minibuss – Pris

MinibussPris
VW Touran FL personbilFra kr 244,-
VW Caravelle 9-seter minibusFra kr 375,-
VW Caravelle T5 FL LUXFra kr 450,-

Hos Sundal bilutleie får du alltid en god leieavtale på en minibuss i Oslo. Modellen VW Caravelle 9 Seters Minibuss leveres med et avtagbart tilhengerfeste, og alle modeller har både radio og CD-spiller. De kommer med klimaanlegg og har sotede ruter som beskytter mot solen. Bussen er 530 cm lang og 190 cm bred. VW Caravelle Minibuss egner seg godt for utflukter som skiturer med eget skiutstyr, gruppeturer til golfbanen, eller turer med idrettslaget for å delta i en konkurranse. Om du får besøk, og har lyst til å vise vennene dine rundt i Oslo, så er denne minibussen et godt alternativ. Det koster ikke mer enn kr 3 000 per helg, eller kr 11 500 per måned for å leie den hos oss. Det betyr at dere enkelt kan spleise på en busstur for en helgeutflukt eller sightseeing rundt i byen. For helgeutleie kan minibussen hentes klokken 12:00 på en fredag, og returneres frem til klokken 09:00 på en mandags morgen.

leie minibuss 9 seter - kr 400,- per dag

Våre minibusser

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie fra en pålitelig forhandler. Sunndal Bilutleie ASgir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har fokus på Volkswagen ettersom dette er et av Norges mest pålitelige bilmerker. De som er avhengige av en pålitelig firmabil benytter seg ofte av Volkswagen, og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy fra dette bilmerket.

Ut på biltur?

Lavpris-bilutleie tilbyr flere minibusser og minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å kjøre en gruppe personer frem til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg Volkswagen Caravellemed opptil 9 seter. Med andre ord, denne bilen er perfekt for gruppeturer, f.eks. en tur til golfbane, skitur eller sightseeing i store byer. Ved å leie minibuss fra Sunndal Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Volkswagen Leiebiler Minibuss - bild

Minibuss for alle anledninger

Hvis du ønsker å spare tid og penger, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr langtidsleie og bedriftsavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan være svært lønnsomt for din bedrift eller for deg som privatkunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjerom, noe som gjør minibussen perfekt for aktivitetsturer som skiturer eller golfturer. Hvis du har behov for mer plass til bagasje så er det mulighet for bagasjetilhenger. Ellers kan du også legge ned settene og få enda mer plass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

minibuss volkswagen - leiebiler

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre minibuss Caravelle 9-seter, og dette gir deg frihet til å ta spontane utflukter. Gruppereiser blir mye enklere og du får fleksibilitet å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter deg av transportfirmaer, så må du i tillegg betale for leie av sjåfør, og dette kan bli dyrt, spesielt hvis du skal på en lang biltur. Sunndal Bilutleie AS tilbyr langtidsutleie med gode rabatter.

Hva bør du tenke på før du leier minivan eller minibuss?

minivan volkswagenHar du behov for et kjøretøy med mer enn 5 seter? Det fikser vi også! Vi kan tilby deg en brukervennlig minivan.

For eksempel VW Touran med 5 + 2 seter. Bilen er utstyrt med 5 vanlige og 2-ekstra seter bak.

Et enda bedre alternativ med tanke både på sitteplass og plass til bagasje, er VW Sharan, en minivan med 7 seter.

Har du behov for en bil med plass til flere personer og mye bagasje, så bør du velge en minibuss med 7, 8 eller 9 seter. I denne minibussen får du god plass til både campingutstyr, skiutstyr etc.

Disse minibussene kan kjøres på førerkort med klasse B innenfor Europas grenser. Det vil si at man kan frakte 8 passasjerer + sjåfør. Skal du kjøre utenfor Europa, bør du sjekke de lokale reglene.

Minibussutleie i Oslo – når lønner det seg å bruke våre tjenester?

Minibussutleie er en perfekt løsning for deg som vil transportere flere mennesker. I en vanlig personbil har du plass til bare 5 personer, noe som begrenser dine muligheter når du skal ut på reise med en stor familie eller flere venner. I en av våre minibusser får du derimot plass til opptil 9 passasjerer.


Minibussutleie er en perfekt løsning når du skal reise langt, for eksempel på ferie, familiebesøk eller må frakte flere personer til et stort selskap. Vi leier ut våre minibusser like ofte til privatpersoner som til bedrifter. Bedrifter bruker våre minibusser til å transportere sine ansatte til arbeidsplasser, kursarrangementer, eller på en firmatur. Kanskje har du behov for å hente dine forretningspartnere fra flyplassen? En minibuss fra vår minibussutleie gjør at transporten blir mye enklere.

Vårt tilbud på minibussutleie

Vår minibussutleie tilbyr personbiler med plass til opptil 9 passasjerer. Vi har moderne og romslige kjøretøy som gjør din reise til en komfortabel opplevelse for alle. Alle våre minibusser gjennomgår regelmessige tekniske sjekk, slik at du slipper å bekymre deg for din og dine passasjerers sikkerhet.


Du kan du velge mellom manuell og automatisk girkasse, slik at du får den løsningen som passer deg best. Våre kjøretøy er blant de mest økonomiske på markedet, noe som i kombinasjon en effektiv kjøremåte, gir deg lavere drivstoffutgifter. Sjekk ut vårt tilbud – med en av våre minibusser kan du enklere planlegge en komfortabel reise for alle dine passasjerer.