Leie minibuss

Om du skulle trenge å leie en minibuss i Oslo er Sundal bilutleie også det opplagte valget for dette. Om dere skal ut på en gruppetur, om venner kommer på besøk for sightseeing i Oslo, eller om det finnes en annen anledning så kan Sundal Bilutleie hjelpe deg når det kommer til utleie av minibuss. Den vanlige minibussen som du kan leie her er Volkswagen Caravelle me 9 seter og fire dører

Innholdsfortegnelse

Leie minibuss uten sjåfør – klasse B

volkswagen - minibussMinibussene fra Sundal Bilutleie leies ut uten sjåfør, men alle minibussene kan også kjøres med førerkort klasse B, også om minibussen har 9 seter. Om du er ny til å føre en minibuss kan det kreve en liten stund før du venner deg til lengden på minibussen, men det er ingen umulighet for vanlige bilførere. Volkswagen Caravelle er en god leiebil som du kan stole på. Merket VW er kjent for sin pålitelighet.

Sunndal Bilutleies tilbud er utarbeidet med tanke på å oppfylle dine behov og å gi deg en behagelig gruppereise samt gleden ved å komme raskt frem til spennende steder i Norge. Med våre pålitelige minibusser i kjøretøyklasse B får du imponerende kjøresikkerhet og et kjøretøy som alltid er tilpasset den ruten du har valgt.

Minibusser med enorme muligheter

Vi tilbyr blant annet VW Touran FL, som oppfyller alle krav som en familie på syv har til en behagelig reise.

Den luksuriøst utstyrte 9-seters VW Caravelle er en ideell bil for komfortabel og sikker persontransport, for eksempel under gruppereiser. Bilen har en kraftig 1,9 TDI-motor, et ergonomisk karosseri og et godt gjennomtenkt design som vil gjøre lange reiser til en behagelig opplevelse.

VW Caravelle T5 FL LUX med det romslige bagasjerommet er perfekt når du og dine venner skal på fjellet og trenger plass til mange par ski.

Med 7 og 9 seter

Vår bilutleie kan du minibuss utleie med opp til ni seter. Om det er ønskelig kan to av setene tas ut, slik at du har en 7 seters minibuss men ekstra plass til bagasje. Avhengig av hva minibussen skal brukes til gir dette deg den fleksibiliteten som du trenger.

Leie Minibuss Pris

MinibussPris
VW Touran FL personbilFra kr 244,-
VW Caravelle 9-seter minibusFra kr 375,-
VW Caravelle T5 FL LUXFra kr 450,-

Om du vil leie billig minibuss i Oslo, hos Sundal bilutleie får du alltid en god avtale. Modellen VW Caravelle 9 Seters Minibuss, leveres med avtagbart tilhengerfeste, og alle modeller har både radio og CD-spiller. De kommer med klimaanlegg og har sotede ruter som aktivt beskytter deg mot solen. Bussen er 530 cm lang og 190 cm bred. VW Caravelle Minibuss seg godt for utflukter som skiturer med eget utstyr, en gruppetur til golfbanen. For en tur med idrettslaget for å delta i en konkurranse. Om du får besøk, og har lyst til å vise frem noe av det beste som Norge sin hovedstad har å by på, så kan bussen brukes til å ta venner og familie enkelt og raskt gjennom Oslo. Skal minibussen leies over helgen koster det ikke mer enn kr 3 000 per helg, eller kr 11 500 per måned. Det betyr at dere enkelt kan spleise på en busstur for en helgeutflukt eller for å vise fram noe av det beste som Oslo har å by på. For helgeutleie av minibussen kan bussen hentes klokken 12 00 på fredag, og må ikke returneres før klokken 09 00 på mandag morgen.

leie minibuss 9 seter - kr 400,- per dag

Minibuss i vår bilutleie

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelige forhandler. Vi hos Sunndal Bilutleie AS gir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerker. De som er avhengig av driftsikker bil på jobben benytter ofte Volkswagen og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy.

Ut på biltur?

Lavpris-bilutleie tilbyr flere ulike minibusser eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte en gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i størr byer. Ved å leie minibuss fra Sunndal Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Volkswagen Leiebiler Minibuss - bild

Minibuss for alle anledninger

Hvis du ønsker å spare tid og penger, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og dessuten firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereise med aktiviterer, slik som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulig for bagasjehenger. Ellers kan du også legge noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

minibuss volkswagen - leiebiler

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Sunndal Bilutleie AS tilbyr lange leieperioder og kan dermed gi deg god rabatt.

Hva du bør vurdere når du leier en minivan eller minibuss?

minivan volkswagenDet skjer tidvis at våre kunder spør oss om et kjøretøy med mer enn 5 seter. Vanligvis er ikkje dette noe problem, da vi ofte kan tilby den brukervennlige minivanen.

For eksempel, minivan med 5 + 2 seter, som VW Touran. Bilene er utstyrt med fem vanlige og 2 hopp-seter.

Et litt bedre alternativ med tanke på plass, er minivans med 7 seter, som VW Sharan. Sistnevnte vil tilby mer plass både når det kommer til mennesker og bagasje.

Den som da ønsker å reise med mange mennesker og mye bagasje, bør bytte til minibusser med 7, 8 eller 9 seter. Disse modellene vil ikke bare tilfredsstille med tanke på plass til antall mennesker, men vil også tilby plass til campingustyr, ski- og alpintutsyr og lignende for de tur og sportsglade.

Alle disse typer kjøretøy har til felles at mennesker med førerkort i klasse B kan kjøre disse innen Europa. Dette betyr transport av 8 personer + sjåfør. I land og områder utenfor Europa kan det forøvrig være andre regler, så dette må man naturligvis være obs på. Derfor bør man forhøre seg om de aktuelle lokale lovene i forveien.