facebook google plus

Leie minibuss

Sunndal Bilutleie er beste stedet å leie bil i oslo. Om du skulle trenge å leie en minibuss i Oslo er Sundal bilutleie også det opplagte valget for dette. Om dere skal ut på en gruppetur, om venner kommer på besøk for sightseeing i Oslo, eller om det finnes en annen anledning så kan Sundal Bilutleie hjelpe deg når det kommer til utleie av minibuss. Den vanlige minibussen som du kan leie her er VW Caravelle me 9 seter og fire dører

Leie minibuss uten sjåfør – klasse B

Minibussene fra Sundal Bilutleie leies ut uten sjåfør, men alle minibussene kan også kjøres med førerkort klasse B, også om minibussen har 9 seter. Om du er ny til å føre en minibuss kan det kreve en liten stund før du venner deg til lengden på minibussen, men det er ingen umulighet for vanlige bilførere. VW Caravelle er en god leiebil som du kan stole på. Merket VW er kjent for sin pålitelighet.

Med 7 og 9 seter

volkswagen - leie minibussHos Sundal Bilutleie kan du leie minibuss med opp til ni seter. Om det er ønskelig kan to av setene tas ut, slik at du har en 7 seters minibuss men ekstra plass til bagasje. Avhengig av hva minibussen skal brukes til gir dette deg den fleksibiliteten som du trenger.

Minibusser Pris

Om du vil leie billig minibuss i Oslo, hos Sundal bilutleie får du alltid en god avtale. Modellen VW Caravelle, 9 Seters Minibuss, leveres med avtagbart tilhengerfeste, og alle modeller har både radio og CD-spiller. De kommer med klimaanlegg og har sotede ruter som aktivt beskytter deg mot solen. Bussen er 530 cm lang og 190 cm bred. Med disse målene egner VW Caravelle Minibuss seg godt for utflukter som skiturer med eget utstyr, en gruppetur til golfbanen, eller for en tur med idrettslaget for å delta i en konkurranse. Om du får besøk, og har lyst til å vise frem noe av det beste som Norge sin hovedstad har å by på, så kan bussen brukes til å ta venner og familie enkelt og raskt gjennom Oslo. Skal minibussen leies over helgen koster det ikke mer enn kr 3 000 per helg, eller kr 11 500 per måned. Det betyr at dere enkelt kan spleise på en busstur for en helgeutflukt eller for å vise fram noe av det beste som Oslo har å by på. For helgeutleie av minibussen kan bussen hentes klokken 12 00 på fredag, og må ikke returneres før klokken 09 00 på mandag morgen.

Vil du være oppdatert?
Vi garenterer at vi ikke sender spam