facebook google plus

Leie Flyttebil

Personbiler
Varebiler
Pickup
Minibuser

Det er både enkelt og billig å leie flyttebil hos Sunndal Bilutleie

Når du skulle trenge en flyttebil er det enkelt å få den fra Sunndal bilutleie. Vi holder til i Stubberudveien 4, like ved busstoppet Alfaset.

Om du skulle være usikker på om vi har en bil ledig når du trenger den, så gjør du lurt i å ringe oss på telefonnummer 970 02 222. Sjekk Leie Flyttebil Sentralt

Enkel online bestilling av flyttebil

Ellers kan du bruke den integrerte bestillingstjenesten på vårt nettsted. Du finner den ved siden av hver eneste bilmodell som vises på utleiesiden, og er veldig enkel i bruk. Du trenger kun å fylle ut datoen for henting av flyttebilen, datoen for tilbakelevering av flyttebilen, ditt navn, din epostadresse og ditt telefonnummer.

Om du har generelle spørsmål om leiebil fra oss kan du også finne svaret i vår FAQ.

Det er også mulig å kontakte oss i forveien via Epost: post@sunndalbilutleie.no, om du skulle lure på noe.

Hvor stor flyttebil kan kjøres med vanlig førerkort klasse B?

Det vanlige førerkortet for personbiler lar deg kjøre en varebil som veier mindre enn 3,5 tonn. Dermed kan du leie en ganske stor flyttebil med et vanlig førerkort. Den største flyttebilen som du kan leie hos Sunndal Bilutleie med ditt vanlige førerkort er en VW Crafter med et lasterom på 14 m3.

Det er viktig at du husker at det er den totale vekten på bilen, med vognfører, eventuelle passasjerer, så vel som opplasting og drivstoff, som utgjør den totale vekten på bilen. Om du skal frakte tunge gjenstander kan det derfor være like greit å velge en noe mindre bil. Om du derimot skal ha et vanlig flyttelass, så er den store bilen helt på sin plass. Som regel vil du finne nok av luft mellom møblene og sekkene med tøy.

Liten Flyttebil til Leie

Om du har et lite flyttelass holder det selvfølgelig å leie en liten flyttebil. Det å leie en liten flyttebil er selvfølgelig også billigere. I utvalget finner du forskjellige modeller av VW Caddy.

Mellomstor Flyttebil til Leie

Om du trenger å leie en litt større flyttebil er VW Caddy Maxi et godt valg. Om du trenger litt mer plass til flyttelasset så er VW Transporter T4 varebilen også en sikker vinner.

Stor Flyttebil Til Leie

Når du har bodd lenge nok på et sted, for så å måtte flytte er flyttelasset gjerne litt større, gjerne om hele familien skal flytte. Da gjelder det gjerne å få så mye inn i bilen som mulig. Da er VW Crafter den perfekte flyttebilen fra Sunndal Bilutleie.

Vil du være oppdatert?
Vi garenterer at vi ikke sender spam