Billig Leiebil i Oslo

Oslos beste bilutleieheter Sunndal Bilutleie. Hvorfor er vi det beste bilutleiefirmaet i Oslo og omegn (sentrumlufthavn)? Hos Sunndal holder vi alltid det vi lovet. Vi ønsker 100% fornøyde leiekunder. Derfor har vi en god del faste kunder, som alltid kommer tilbake til oss. Vi disponerer med 100 utleiebiler, men det er alltid lurt å ringe oss for å sikre seg akkurat den bilen du ønsker.

Innholdsfortegnelse

Billig bilutleie

Leie Personbil | Leie Minibuss | Leie Pickup | Leie Varebil – Flyttebil

Fordelene med billig leiebil

De som er avhengige av driftssikre biler velger ofte Volkswagen. Vårt bilutleiefirma har også valgt biler fra tyske VW på grunn av høy kvalitet og driftssikkerhet. Hos Sunndal kan du leie varebiler, personbiler, pickuper og minibusser til alle formål. Har du lyst å ta med vennene dine på en biltur? Eller skal du dra på hytta med familien? Er du usikker på hvilken type bil som passer best for deg? Ring oss, så skal vi finne ut sammen hvilkentype bildu trenger. Det skal ikke være vanskelig og komplisert å leie bil.Detskal være akkurat like enkelt som å kjøpe alle andre tjenester.

Leiebil i Oslo – Pris

Billig leie personbiler

Billig leie varebiler / flyttebiler

Billig leie pickup

Billig leie minibusser

Vi har over 100 biler på lager. Det er lurt å ringe oss for å reservere bil god til i forveien. Det som kjennetegner oss er at vi er billigere enn våre konkurrenter. Vi leier ut brukte biler, og det gjør at vi kan kraftig redusere våre priser.

Billig Bilutleie

Sunndalbilutleie.no tilbyr utleie av varebiler og personbiler. Ønsker du å leie varebil eller flyttebil?Hos Sunndalbilutleie.no vil du finne det rette tilbudet til den beste prisen.

De aktuelle prisene er tilgjengelige på våre nettsider. Du får et skreddersydd tilbud ved hjelp av filterfunksjonen. Ta kontakt med vår kundeservice!

Bredt utvalg av varebiler og flyttebiler.

Vi har et bredt utvalg av leiebiler for transport av varer, utstyr samt flyttelass, uansett om du trenger en bil kun for én dag, en helg eller for langtidsleie. Fra den romslige VW til den praktiske Caddyen. Hele utvalget finner du hos sunndalbilutleie.no.

Se våre varebiler og sammenlign de beste tilbudene. Hos sunndalbilutleie.no finner du gode rabatter og tilbud.

Nyttekjøretøy til leie

billig leie volkswagen amarokSkal du fakte en gammel sofa som er alt for tungt for din personbil? Den enkleste løsningen er å leie en varebil med mye plass. Det er spesielt nyttig om du skal frakte et helt flyttelass mellom to hus.

Leiebil gir deg frihet

Leie av varebil eller (mini)buss gir deg stor fleksibilitet i arbeidet. Du trenger ikke å kjøpe en bil for å øke din inntekt og få fart på virksomheten din. Dette alternativet er mye gunstigere økonomisk enn å investere i egen bilpark.

Du vil kunne bruke en biltype som er solid, funksjonell og godt egnet til ditt formål, uavhengig av veien du velger for å nå ditt mål. Ved varebil og bussutleie får du også en profesjonell hjelp av våre ansatte, noe du vil sette pris på ved valg av kjøretøy.

Hvis du velger å leie minibuss, kommer du frem trygt overalt uten å måtte bruke andre transportmidler. Du vil få frihet og fleksibilitet ved å ta familie eller venner med på en spennende tur problemfritt. Leie av varebil eller minibuss kan bringe nye muligheter innen rekkevidde.

Hvordan finner du vårt bilutleiefirma?

Vårt bilutleiefirma har sentral beliggenhet. Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Du når oss også med buss mot Alfaset, T-banen til Trosterud, eller tog til Alna.

Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler til alle formål. Vårt bilutleiefirma er etgodt alternativ forbilutleie.
Sunndal Bilutleie AS,
Stubberudveien 4,
0668 Oslo
Man-Fre
07:30 - 16:00

Lørdag
09:00 - 14:00

Sunndal Bilutleie AS,
Ringeriksveien 158,
1339 Vøyenenga
Man-Fre
07:30 - 16:00

Sunndal Bilutleie AS,
Industrivegen 21,
2050 Jessheim
Etter avtale

Sunndal Bilutleie AS,
Oslo flyplass
Gardermoen

Etter avtale