facebook google plus

Tlf: 9700 2222

Langtidsleie til konkurransedyktige priser

Sunndal Bilutleie har et fokus på langtidsleie, og derfor kan vi tilbyr svært gode priser.  Vi sjekker og kontroller våre biler regelmessig og sørger for at de er EU-kontrollerte og har gjennomgått servicer. Nedenfor finner du mer informasjon om priser for våre volkswagen leiebiler.

Personbiler

Volkswagen Touran er perfekt for deg som trenger en romslig personbil for både korte og lange turer. Disse bilene har dieselmotorer som takler lange kjøredistanser uten problemer og i tillegg så slipper du å betale mye for drivstoff, siden diesel er som regel billigere enn bensin.

VW personbiler fra 6300  kr per månde

En Volkswagen Touran koster 6300 kr per måned og er godt valg for de som trenger en romslig personbil med en kraftig dieselmotor for lange turer og god ytekraft. Vi har også VW Passat til 6300 kr per måned som også kommer med kraftig dieselmotor. Dersom du trenger god bakkeklarering og 4-hjulstrekk så er kanskje vår VW Tiguan noe for deg. En VW Tiguan kan du leie for 9450 kr per måned og kommer i to farger; sort og sølv. Hvis du er på utkikk etter en sterkere personbil så er VW Touareg et godt valg. Denne 5-seters bilen med 2.5 turbodiesel motor og 4-hjulstrekk koster bare 10 400 kr på måned.

Biler med lasteplan

Volkswagen nyttekjørte er som lagd for frakt av varer og gods. Vi tilbyr både varebiler og personbiler med lasteplan. Lei for eksempel vår VW Amarok med en kraftig 2.0 turbodiesel motor og 4-hjulstrekk. Perfekt for flytting eller frakt av varer. Leieprisen er 10 400 kr per måned.

Vi har mange personbiler med lasteplaner, nemlig VW transporter double cab med masser seter (opptil 6). Prisene er fra 6250 kr per måned.

Varebiler med stor kapasitet

Vi tilbyr naturligvis varebilenes klassiker VW Caddy med modeller med SDI motor eller TDi, aircondition og 4MOTION. Disse varebilene er rimelige, men gir deg mye for pengene. Vi har priser fra 6200 – 6825 kr på måned. Hvis du er på utkikk etter større varebiler så kan vi tilby deg Touran varebil, Transporter kassebil og VW Crafter med hele 15m3 kapasitet. Disse varebilene startene fra 6250 – 11 500 kr per måned.

Visste du at…

Volkswagen er blant de mest populære nyttekjøretøyene i Norge og at i Vest-Europa alene så bortimot 1 av 6 nye biler en Volkswagen bil? Det er ingen tilfeldig at vi har et fokus på Volkswagen leiebiler. Vi tilbyr kun VW biler fordi vi ønsker at du som kunde får den beste leiebilen. Ta kontakt i dag og leie en bil fra Sunndal Bilutleie – Vi ser frem til å høre fra deg!

 

langtidsleie volkswagen amarok