Langtidsleie – Et fornuftig alternativ til leasing

Langtidsleie - Et fornuftig alternativ til leasing - bild Skal man lease en bil, eller langtidsleie?

For mange finnes det bare to alternativer: Enten leie eller ta opp et billån. Langsiktig leie kan være et godt alternativ, hvor føreren vil få tilgang til bilen når han trenger det. Her settes det hverken krav for kjøp eller forskuddsbetaling.

Fordelen: Leiebilen er da tilgjengelig når man trenger det. I noen situasjoner kan et mindre kjøretøy være foretrukket over et større, og da kan man endre modell hvis og når man ønsker det.

Alternativet: langtidsleie

Om man vet hvilken bil man ønsker, og ikke er fornøyd med pris av leasing eller totalkostnaden ved et bilkjøp, vil også langtidsleie være en god løsning.

Ved langtidsleie starter man med en kontraktsperiode på 24 måneder. En langtidsleie krever ingen innskudd. Dette er altså en leieavtale uten forskuddsbetaling.

Når det gjelder leasing, er det ingen fleksibilitet av kjøretøyene. Om du ønsker å bytte modell og det er lang tid igjen til leieavtalen er over, må du rett og slett smøre deg med tålmodighet. Med langtidsleie derimot, kan kunden endre kjøretøyet månedlig om ønskelig.

Andre nyheter