Kjøretøy

Personbiler
Varebiler
Pickup
Minibuser

Godt utvalg av Volkswagen kjøretøy

Sunndal Bilutleie av. Oslo har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

Det finnes mange utleie firmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har god kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Vi hos Sunndal Bilutleie AS har enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får kun leiebiler av god kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for sin jobb, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Hva bør du passe når du skal leie bil?

Markedet er fylt med leiebilfirmaer, og prisene kan variere mye. Derfor er det alltid lurt å undersøke priser og vilkår før du leier bilenHos Sunndal Bilutleie får du kvalitetssikre biler i forhold til både komfort og sikkert, og ikke minst til en konkurransedyktig pris. Du kan lese mer om hva du bør passe på hos NAF.

Enkle løsninger for bestilling og oppgjør

Mange bilutleiefirmaer har flere gebyrer som ikke med det første er lett å få oversikt på. Derfor er det alltid lurt å gjøre rede for absolutt alt som inkluderer med i prisen. Noen firmaer vil gjerne ha forskuddsbetaling og da bør du bruke kredittkort for økt sikkerhet. Vi har enkle løsninger for bestilling og oppgjør, kontakt oss gjerne i dag for et pristilbud.

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å høre fra deg!