facebook google plus

Tlf: 9700 2222

Hva du bør vurdere når du leier en minivan eller minibuss?

Hva du bør vurdere når du leier en minivan eller minibuss? 2 - bildHva du bør vurdere når du leier en minivan eller minibuss?  1 - bildDet skjer tidvis at våre kunder spør oss om et kjøretøy med mer enn 5 seter. Vanligvis er ikkje dette noe problem, da vi ofte kan tilby den brukervennlige minivanen.

For eksempel, minivan med 5 + 2 seter, som VW Touran. Bilene er utstyrt med fem vanlige og 2 hopp-seter.

Et litt bedre alternativ med tanke på plass, er minivans med 7 seter, som VW Sharan. Sistnevnte vil tilby mer plass både når det kommer til mennesker og bagasje.

Den som da ønsker å reise med mange mennesker og mye bagasje, bør bytte til minibusser med 7, 8 eller 9 seter. Disse modellene vil ikke bare tilfredsstille med tanke på plass til antall mennesker, men vil også tilby plass til campingustyr, ski- og alpintutsyr og lignende for de tur og sportsglade.

Alle disse typer kjøretøy har til felles at mennesker med førerkort i klasse B kan kjøre disse innen Europa. Dette betyr transport av 8 personer + sjåfør. I land og områder utenfor Europa kan det forøvrig være andre regler, så dette må man naturligvis være obs på. Derfor bør man forhøre seg om de aktuelle lokale lovene i forveien.