facebook google plus

Billing Leiebil Oslo, Akershus, Bærum

Personbiler
Varebiler
Pickup
Minibuser

Godt utvalg av leiebiler i Oslo til ett hvert formål

Sunndal Bilutleie tilbyr stort utvalg av leiebiler til et hvert formål. Alt fra en helgeutflukt, til fjellturer eller flytting av flyttelass kan gjennomføres ved hjelp fra bilutleie parken vår. Leiebilen kan leies i kortere eller lengre perioder. Alt fra en dag til seks måneder eller lenger er mulig, alt etter hva du trenger.

Bilene er i all hovedsak levert fra Volkswagen, og du finner biler som VW Touran, Caddy, Amarok og Passat fra Volkswagen. Merket er kjent for driftssikkerhet og soliditet, og de forskjellige modellene er godt egnet for vanlige leiebil behov. Dertil finner du også noen leiebiler fra Mercedes. Du finner varebiler, Pickups, biler med firhjulsdrift og minibusser, så vel som biler med større lasteplan. Her finner du også minibusser med færre seter, som også kan kjøres av folk med førerkort klasse B.

Om du trenger en leiebil for noe tøffer føre kan Sundal Bilutleie også hjelpe deg her. Du finner både VW Touareg 4X4 og den solide Mercedes Geländewagen, en liten kraftpakke som tar deg trygt over både fjellveier og vinterføre.

God og billig leiebil i Oslo

Leiebilene til Sundal Bilutleie kommer nesten utelukkende fra kvalitetsselskapet VW, men du finner også den klassiske Mercedes Terrengbilen i Sundal Bilutleie sin vognpark. Her kan du med andre ord sikre deg kvalitet til en konkurransedyktig og rimelig pris.

Leie en billig personbil i Oslo?

Den billigste måten å leie bil på hos Sundal er om du leier bilen over en lengre periode. Leiebil priser starter fra kr 120 per døgn. Om du trenger en leiebil i en kortere periode så er minste leiesum på kr 1 500, og den korteste leietiden er 2 døgn. Leiebiler fra Sundal Bilutleie blir rimeligst når du leier over lengre tid.

Om du trenger å leie en billig og liten personbil kan du komme deg ned i kr 2 500 per uke for en VW UP! Denne leiebilen er det billigste alternativet i utvalget, og passer bra for par eller en liten familie som skal ut på en utflukt, eller om du må ut og farte rundt på vegne av jobben din. Om du trenger en billig leiebil over lengere tid, så er månedsleien på kun kr 5 000 for denne bilen.

Hvordan kommer man seg til Sundal Bilutleie?

Du finner Sundal Bilutleie AS på alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Her finner du et stort utvalg av leiebiler til alle tenkelig formål og dette er et godt alternativ for billig bilutleie. Nærmeste busstopp for å komme frem er Alfaset, men du kan også ta T-banen til Trosterud, eller toget til Alna, om du ikke har noe mot en litt lengre fottur. Det betyr at du har tilgang på et stort utvalg av billige leiebiler i sentral beliggenhet.