Leiebil VW Transporter T5 FL Varebil – eldre modell

Pris:

Antal dagerDøgnUke (7dager)Månedsleie
(2000 km inkl per mnd)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris800,-3800,- 8000,-100km2,-

VW Transporter varebil – eldre modell til leie i Oslo!

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul!

Ved leie av en Volkswagen Transporter får du en flott varebil med masse muligheter. Denne varebilen passer til både flytting og oppussing. Det er den mest populære varebilen i Norge.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser; våre nyttekjøretøy bidrar til at du kan gjøre jobben din effektivt.

Laget av mennesker for mennesker”.

Sunndal Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for et nyttekjøretøy.

Motor:1.9 Tdi/2.0Tdi
Drivstoff:Diesel
Gir:Manuell
Drivhjul:Forhjulsdrift
Antall dører:4
Antall seter:3
Førerkortklasse:B
Utstyr:hengefeste , radio/cd, klima (ikke alle modeller),  
Utvendige mål:L: 4,89 – B: 1,90
Varerom mål:L: 2,75/2,94 – B: 1,24 – H: 1,62

Vare – Transporter T5 FL Minivan

For de som er avhengig av nyttekjøretøy i hverdagen er både komfort, sikkerhet og ytelse svært viktig. Derfor tilbyr vi kun nyttekjøretøy fra Norges mest brukte bilmerket – Volkswagen. Vi tilbyr mange varebiler, inkludert VW Touran varebil, Transporter pick-up T4 og Caddy. Vårt valg av Volkswagen er ikke uten tilfeldigheter. Volkswagen er kjent for sine driftssikre biler og dette er en kjempefordel for deg som er avhengig av bilen er på veien og ikke på verkstedet.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjøretøy bidra til at du kan gjøre jobben din effektivt. Lavpris-utleie sitt samarbeid med Volkswagen sikrer deg høy kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

Godt utvalg av Volkswagen biler

Sunndal bilutleie avd. Oslo har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

  • Transporter
  • Transporter T5 Minivan
  • Amarok
  • Caravelle og mange flere

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har høy kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Hos Sunndal Bilutleie AS får enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får leiebiler av høy kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for i jobben, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste i vår varebilutleie.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lignende Biler