Leiebil Golf V – eldre modell

Pris:

Antal dagerDøgnUke (7dager)Månedsleie
(2000 km inkl per mnd)
km inkl. per dagEkstra km
Pris350,-2000,-5000,-100km2,-

Leie VW Golf V – eldre modell

 

Volkswagen Golf er ikke bare den mest kjente og populære bilen i verden, men den er også en god bil som passer for absolutt alle! Bilen er perfekt for deg som ønsker å leie en romslig og liten personbil, som passer for både korte og lange kjøreturer. Bilens dieselmotor fungerer supert på lange kjøreturer, og du slipper å betale for mye for drivstoff. Dette kommer av at diesel som regel er langt billigere enn bensin.

 

Sunndal Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for et nyttekjøretøy.

 

Motor:1.9 Tdi
Drivstoff:Diesel
Gir:Manuell
Drivhjul:Forhjulsdrift
Antall dører:
Antall seter:
Førerkortklasse:B
Utstyr:avtagbart hengefeste (ikke alle modeller) , radio/cd, klima,  
Utvendige mål:L: 4,20 – B: 1,76
Varerom mål:

 

VW Golf

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelig forhandler. Vi hos Sunndal Bilutleie AS gir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerker. De som er avhengig av driftssikker bil på jobben benytter ofte Volkswagen og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy.

Ut på biltur?

Sunndal Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra vår Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Sunndal Bilutleie AS tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Lignende Biler