Tlf: 9700 2222

Mercedes Geländewagen

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie km inkl. per dag Ekstra km
Pris 1500,- 7500,-  15 000,- 75km 4,-

Bestill nå

Pris:

Mercedes Geländewagen G 350 CDI

Det er gått 37 år siden den første Mercedes Geländewagen rullet ut av fabrikkenporten, og fortsatt ser den brutale doningen så å si identisk ut.

Og det er nettopp det som er så spesielt med Mercedes Geländewagen, G-klassen, eller G-Wagen som den ofte blir kalt

 

Her i Norge hadde den sin første storhetstid på 80-tallet som “Børstraktoren” over alle, der japper og sosser suste av gårde i kollektivfeltet med sine Geländewagen minibusser. Det var rett og slett noe av det kuleste man kunne eie den gang.

 

I Norge finnes både i militære og sivile varianter.Det norske forsvaret bruker den blant annet som feltvogn og ambulanse.

Det er fortsatt hjørner og kanter som gjelder når Mercedes-Benz presenterer den nye G-klassemodellen

 

Motor: 3.0 CDI  224 hestekrefte og 540 Newtonmeter
Drivstoff: Diesel V6
Gir: Automat
Drivhjul: Firehjulsdrift
Antall dører:
Antall seter: 2
Førerkortklasse: B
Utstyr:   ALT
Utvendige mål: 477 x 206 x 1934 cm
Varerom mål:

Mercedes Geländewagen bråker litt og er litt stumpete. Samtidig sitter du som en greve i det – tross alt – ganske ålreite inventaret. Setene er gode og kan stilles alle veier, dasjbord og knapper er litt Mercedes S-klasse

Følelsen bak rattet i den firkantede skapningen er annerledes enn alt annet jeg har kjørt. Den loddrette frontruten, oversikten frem over det flate panseret og den lastebillignende sittestillingen er så fjernt fra en sportsbil man kan komme. Til man tråkker på høyrepedalen

 

Men lyden fra V6-motoren på 224 hestekrefter er definitivt verdt noen kroner for Mercedes Geländewagen

Ut på biltur?

Sunndal Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte en gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i størr byer. Ved å leie minibuss fra Sunndal Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du ønsker å spare tid og penger, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og dessuten firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereise med aktiviterer, slik som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulig for bagasjehenger. Ellers kan du også legge noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Sunndal Bilutleie AS tilbyr lange leieperioder og kan dermed gi deg god rabatt.

Lignende Biler