Tlf: 9700 2222

Caravelle 9-setere minibus

Pris:

Antal dager Døgn HELG (fre kl 1200- Mandag kl 0900) Månedsleie km inkl. per dag Ekstra km
Pris 1200,- 3000,- 11500,- 100km 2,-

Bestill nå

Pris:

Caravelle 9-setere minibus

Ut på biltur? Vi har Caravelle 9-setere minibus til leie i Oslo

Sunndal Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike minibusser eller minivan. Caravelle 9-setere minibus er perfekt dersom du ønsker å frakte en gruppepersoner til ulike destinasjoner.

Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle 9-setere minibus. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i størr byer.

Ved å leie minibuss fra Sunndal Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Motor: 1.9 Tdi
Drivstoff: Diesel
Gir: Manuell
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører: 4
Antall seter: 9
Førerkortklasse: B
Utstyr: avtagbart hengefeste (ikke alle modeller) , radio/cd, klima ,  fargede ruter
Utvendige mål: L: 5,30 – B: 1,90
Varerom mål:

Sunndal Bilutleie AS – Volkswagen leiebiler

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelige forhandler. Vi hos Sunndal Bilutleie AS gir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerker. De som er avhengig av driftsikker bil på jobben benytter ofte Volkswagen og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy.

Caravelle 9-setere minibus

Caravelle 9-setere minibus

Ut på biltur?

Sunndal Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike minibusser eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte en gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i størr byer. Ved å leie minibuss fra Sunndal Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du ønsker å spare tid og penger, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og dessuten firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereise med aktiviterer, slik som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulig for bagasjehenger. Ellers kan du også legge noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Sunndal Bilutleie AS tilbyr lange leieperioder og kan dermed gi deg god

Kontakt oss i dag for et pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å høre fra deg!

Lignende Biler